Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to są pluginy ... nie mody .

Jeżeli masz bukkita wejdz na http://plugins.bukkit.org/#ti=&ta=all&au=&subm=false&pno=0 i tu masz wszystkie :D

, ale jeżeli jesteś zielony w bukkicie to lepiej pobierz jakieś gotowe pliczki :D

Widzę że twoja wiedza o minecrafcie stanęła na stonie mody można wgrać na servisy hostingowe w stylu do wszystkiego a nie tylko jak craftserve gdzie sellaja do minecrafta tylko bo tam nie wolno wgrywać modów oni nie pozwalają ostatnio wyszedł ciekawy plugin a wlaściwie mod do multi spoce czy jakoś tak pozwala on wgrać nam każdego moda na multi z kolega już mamy zrobiony server mamy tam mody mo'creatures wersja mc 1.8.1 super slopes laser mod fireworks gun mod balkon weapon mod i planes zdziwko?:P chcesz SS?:)

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Widzę że twoja wiedza o minecrafcie stanęła na stonie mody można wgrać na servisy hostingowe w stylu do wszystkiego a nie tylko jak craftserve gdzie sellaja do minecrafta tylko bo tam nie wolno wgrywać modów oni nie pozwalają ostatnio wyszedł ciekawy plugin a wlaściwie mod do multi spoce czy jakoś tak pozwala on wgrać nam każdego moda na multi z kolega już mamy zrobiony server mamy tam mody mo'creatures wersja mc 1.8.1 super slopes laser mod fireworks gun mod balkon weapon mod i planes zdziwko?:P chcesz SS?:)

Hej a mógłbyś powiedziec jak wgrałeś te mody? W minecrafta gram od jakiegoś czasu juz ale multi jest dla mnie nowoscią. Szukałem jakiś poradników na necie ale ich nie ma, udało mi sie znaleźć tylko jak zainstalowac planes na serwa ale jak robie plik bat to mi nie działa. Bardzo mi zalezy by wgrac na serwa mod Little Block, prosze o pomoc