Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby server był zamknięty to by się wogóle nie włanczał client pzd

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

server zbankrutował , nie działa i nie będzie działał. otworzyli za to ParadiseSRO :))

haha? Naprawdę słonczeko przygrzało . A żeby nie było spamu , to gm pisał że jakiś większy reset będzie , około 8.10

Opublikowano (edytowane)

Jak ktoś w ogóle niema pojęcia to niech nie pisze że zbankrutował .. Serwer ma się BARDZO powtarzam BARDZO dobrze i nie ma tutaj nic do podważenia. Administratorzy dodają teraz nową mapę z respawnami unikatów co 5 min po ich zabici ... jak byk pisze na forum ich serwera . Potem wprowadzą 12DG bo już są nad tym prace . Cierpliwości !

dupczybieda - Robisz reklamę jakiegoś crap serwera. LOL!

Edytowane przez kaszana
Opublikowano

Jak ktoś w ogóle niema pojęcia to niech nie pisze że zbankrutował .. Serwer ma się BARDZO powtarzam BARDZO dobrze i nie ma tutaj nic do podważenia. Administratorzy dodają teraz nową mapę z respawnami unikatów co 5 min po ich zabici ... jak byk pisze na forum ich serwera . Potem wprowadzą 12DG bo już są nad tym prace . Cierpliwości !

dupczybieda - Robisz reklamę jakiegoś crap serwera. LOL!

Crap serwera.... Pewnie nawet nie grałeś, a się wypowiadasz, lepszy serwer niż ten wasz obsrany DW, gdzie DWloreth chamsko się wypowiada i myśli, że tylko on jest taki najlepszy i to on zrobił najlepszy serwer, ale zgadnij co, jego serwer ssie

Opublikowano

Crap serwera.... Pewnie nawet nie grałeś, a się wypowiadasz, lepszy serwer niż ten wasz obsrany DW, gdzie DWloreth chamsko się wypowiada i myśli, że tylko on jest taki najlepszy i to on zrobił najlepszy serwer, ale zgadnij co, jego serwer ssie

hahahah .... Wiesz co Ci powiem słomiaczku .. Nic .. Bo za krótki jesteś.. Jak taki cwany jesteś to powiedz jaki ten ,, twój super serwer " ma parametry. Nie chodzi mi tutaj o raty loleczku jakbyś nie zatrybił .

Opublikowano

Nie potrafisz pisać do ludzi bez przezywania ich? dorośnij w końcu ''słomiaczku'' za dużo chyba grałeś w silkroad, odpocznij troszkę, bo już widać, że będzie trzeba z tobą do lekarza nie długo iść.

Piękny pokaz twego zachowania, które wyniosłeś z domu...

Jeśli cokolwiek chcesz tu pisać, na początek przeczytaj regulamin bardzo dokładnie, chyba nie wiesz, że za obrażanie innych członków MPC Forum dostaje się bana^^

Koniec tematu.(nie pisz już więcej, a jak masz pisać to z sensem, a nie pokazówki swojego zachowania)

Opublikowano (edytowane)

Tylko zastanów się jakich ja słów użyłem ... Słomiaczek i krótki . ( chu**j , Idi*** to raczej nie było ) . Powiem Ci że dobrze wybrnąłeś z sytuacji ale na pytanie mi nie odpowiedziałeś . bronisz ,,swojego'' serwera nie mając jakiejkolwiek wiedzy na jego temat .. a serwer na którym gram od początku oczerniasz tylko z tego względu że jakiś tam admin się tak i siak odnosi .. a kogo to obchodzi ? szczerze Ci powiem że mało on się udziela i nie zauważyłem takiego zachowania .

SERWER ON ..

Edytowane przez kaszana