Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Problemy,Pytania-Global,Nos99,Korean,NosJP

Camelowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam problem na NosTale .se (koreanskim). Bez problemu sobie rozwiazywalem zadania , bo gram na pl i juz troche je znam. Jak wydropilem te papierosy z dusi lisów mam zadanie dac , wydropic 10 czegoś:

http://i55.tinypic.com/2ed7d4k.jpg

Meczylem sie troche z tym , szukam mobow o takiej nazwie i nie moge nic znalesc. Bardzo prosze o pomoc

Ktoś mi pomorze?

Wiem ze mam dostarczyć 10 czegoś do Brata Teomana

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Wejdź tam gdzie masz zainstalowane NT. Jest tam plik NT Config, naciśnij na niego i pokombinuj tam coś.

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o 99nos to chyba zmniejszyli. Mam 13job na mojej łuczniczce. Poszedłem sobie za mini land i nie leciało mi jak wcześniej na magu.

A ja mam pytanie. czy na Nostale SE nadal dostaję się krzaka po ukończeniu 20cp?

fochm.png

Opublikowano

Elo. Jaki rozdac bulid na Blade do PVP aby był silny? bo ja myśle dać ok 1 w element, 10 w pz/pm i reszta all w atak. Bo w defo sie nie opyla bo blade ma przejecie ataku

Zbieram +

Opublikowano

Może nie ma ładowarek ale zobacz, że na glacy masz dużego spota 200pkt Ci poleci. Ja jak dopiero zrobiłem WK to waliłem te małe wilczki na glacy.

fochm.png

• Dodaj nową pozycję...