Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

postep cywilizacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

chciałem wam zadać pytanie dotyczące postępu cywilizacji, postępu człowieka na ziemi osiągnięc itp. jak wy sądzicie by najlepiej by było zatrzymać postęp cywilizacji w danym okresie czasu i dla czego;]

proszę o wasze odpowiedzi

;]

Opublikowano

Tak, żeby wszystko zatrzymało się w roku ok 2002.

Wtedy jeszcze się na podwórkach latało, gry telewizyjne, czołgi, różne zabawy z kolegami...

A teraz ? Moja 7 letnia siostra zamiast latać na dworze gra w gry na nk huh.gif

EDIT:

czasem nie odświeżam, zajmę się czymś, później wrócę do tematu i piszę, więc mogłem nie zauważyć Twojego posta tongue.gif

52287137559562145640.png

Opublikowano

Tak, żeby wszystko zatrzymało się w roku ok 2002.

Wtedy jeszcze się na podwórkach latało, gry telewizyjne, czołgi, różne zabawy z kolegami...

A teraz ? Moja 7 letnia siostra zamiast latać na dworze gra w gry na nk huh.gif

Napisalem prawie to samo tylko w innych slowach ;p

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Mam podobne zdanie jak koledzy Up, kiedys było wiecej osob ktore bylo mozna spotkac przed domem grajacych w noge albo jezdzacych rowerami tamte czasy byly lepsze. Chce zeby powrocily ^^

Opublikowano

Mam podobne zdanie jak koledzy Up, kiedys było wiecej osob ktore bylo mozna spotkac przed domem grajacych w noge albo jezdzacych rowerami tamte czasy byly lepsze. Chce zeby powrocily ^^

Zakladam sie ze za 5-10lat to juz zaden dzieciak nie bedzie siedzial na dworze tylko mulil w tibie, metina, minecrafta i inne padla ;/

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Zakladam sie ze za 5-10lat to juz zaden dzieciak nie bedzie siedzial na dworze tylko mulil w tibie, metina, minecrafta i inne padla ;/

i dont think so.

Opublikowano (edytowane)

"pamiętam jak mówił synu leckje odrobiles bądź w domu na ósmą dzisiaj nic sie nie uczyłeś a on na podwórko w piłke grac z kolegami pierwszy wyjazd na mecz no i powrót z siniakami wtedy było fajnie niczym sie nie przejmowałem było źle to nie plakałem ze jest dobrze udawałem." - Jeden Osiem L

Dla mnie rook 2003-2005 były najlepsze gry na pegazusa spoznanie sie do domu ponad 4 godziny granie w piłke zabawa w chowanego w podchody zyc nie umierac.. Potem pamiętam juz kuzyn do ktorego chodziłem juz miał kompa i net i cale nasze podworko " z 15 osob sporawo " zaczeło w tibie naginac ... Uleglem temu ale ostatni. teraz to na piłke wyjde czasem i nic wiecej.Keidyś było lepiej

Piosenka ktora moze ciut przypomnieć na rozluźnienie Tak kiedys w tibie gralem

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano (edytowane)

Hahaha najlepiej to było 3-4 lata temu jak hacki do Metin2 działały xD.

Dobra, najlepiej dla mnie było jak miałem 5-12 Lat. Najlepiej się bawiłem w tym okresie czasu :).

@Edit Taak nie można zapomnieć dobrych zabaw z kolegami na podwórku, i dokładnie tak jak UP godziny z kolegami przed Nintendo w Mario albo Chip&Dale, Batmana lub Królik Bugs czy też Złówie Ninja :) A teraz też prawie cały dzień w domu :(

Edytowane przez GameOverMan

obraz24.png

Opublikowano

mnie nie obchodzą neo dzieciaki metinczyki tibijczyki minecrafci ; D mi sie teskni za przyjaciolmi z gimnazjum;] teraz tylko czasem sie widujemy;] ale w sumie technika czyli cywilizacja idzie do przodu i latwiej sie z nimi komunikowac;]

;]