Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :)

Chciałem od czegoś zacząć ( a nei tylko pykać w gry xD ) dlatego kieruje pytanie do was , czy opłaca się robić strony??

Bo zadaje sobie cały czas to pytanie , bo już chyba wszystko zrobiłem co początkujący może od photoshopa po c++ , ale najlepiej poszedł mi HTML , dzisaj kupiłem tą biblie heliona , ale nadal to głupie pytanie od czego zacząć czy robienie storn się opłaca czy bryzganie się w Javie , lub innym środowisku informatycznym :)

To tyle dziękuję :).

Opublikowano

Jeśli interesuje Cię webmastering to rób strony internetowe w HTML, PHP etc. A jeśli interesują Cię cheaty, tworzenie gier to olej tworzenie stron.

sygntura1.png

Opublikowano

@up ale czy można np. nauczyć się robić strony , a potem zabrać się np. za C++ , naprzykład : zrobię własną grę , i jej strone ?? tak może być , czy możlwe że programowani mi się z HTML-em pomiesza??

Opublikowano

Powiem ci tak, pisząc własną strone, piszesz 90% w php, jak poprogramujesz troche obojętnie w jakim języku to przejście(lub douczenie:P) na php zajmuje 1 dzień, u mnie tak było.

• Dodaj nową pozycję...