Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

budowa serwera i prawdziwego Escape

zielony3ski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam panstu do zaoferowiania odrazu mowie oferta jest dla graczy z jakims stazem, wiek powyzej 17lat najlepiej, obowiazkowo posiadanie teamspeak 3 nie potrzebny mikrofon lecz by sie sprzydal.

Ok, teraz do rzeczy chcemy stworzyc xtremegamerpro crew (XGP) ktora sklada sie z ogarnietych ludzi nie tylko w budowaniu ale tez w operowaniu serwerem.

1.SERWER chcemy zrobic reaktywacje serwera MC9195 potrzebujemy pomocy przy budowie strony przy budowie calego systemu w grze m.in mody ale nie tylko chodzi mi takze o budowle itp w grze, serwer bedzie prawdopodobnie all-nations czyli w 70% chcemy go zrobic w jezyku ang. Dlaczego taka decyzja?

1. Polacy nie chca dokladac sie do dobrych serwerow z przyszloscia ktore posiadaja przyszlosc.

2. Bedzie stanowczo mniej mlodego pokolenia

3. Serwer nie upadnie poniewaz dla np Amerykanina dac na serwer przykladowo 15$ to jak kupic piwo w sklepie.

4. Nauczycie sie jezyka zawsze przydatne lub go podszkolicie

wiec w szczegole potrzebujemy ludzi do operowania serwerem, i odrazu uprzedzam nie posiadasz stalowych nerwow i kultury osobistej nie zglaszaj sie, to nie jest serwer gdzie na pytanie prosze o pomoc itpbedzie "co chcesz?'

Tylko skromne Slucham, w czym moge pomoc, to nie jest takie ciezkie a ludzie zobacza ze to jest to, wiec nie potrafisz nie zglaszaj sie!!

2.ESCAPE duzo na ten temat nie moge powiedziec, tylko w skrocie takiego escape nad jakim pracujemy nigdy sie nie spotkaliscie, bedzie nie przewidywalny i mega wielki, mamy wszelakie nadzieje ze podbije serca graczy minecrafta ale oczywiscie co 2 glowy to nie 1 jezeli jestescie chetni podaje 2 adresy ts na ktorych mozecie mnie znalesc i innych, (mc9195.dyndns.tv) lub (ts.speak.web4hosting.pl)(kanal dla V.I.P numer 15 XGP) jestem pod nickiem zielony3ski lub kuba, z gory dziekuje jesli ktos to cale przeczytal napewno sie zglosi i dziekuje za wytrwalosc;) i prosze Szanownych Operatorow MPCForum.pl o nie usuwanie mojego postu za subel itp poniewaz sadze ze malo jest ludzi z takimi perspektywami jak my, prosze tylko o wyrozumialosc, sadze ze Wlasciciel MPCForum.pl zgodzil by sie ze mna.

Pozdrawiam

Jakub Siuty

54125859.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...