Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jaki wg. Was najlepiej zrobić chinski build przy cap 110, mam do dyspozycji dużo sp i może jakieś śmieci z item malla, za dobre odpowiedzi będą + ^^.

Opublikowano

Blade ssie. Możesz nim co najwyżej przytankować nic więcej. Miałem blade'a i nikogo nie da się zabić -.-. Glavier cold/fire wymiata. Bowerek może sobie posczelać jak do stunniesz. Wgl miałem glaviera i to najlepsza klasa (po warriorze). Jest po prostu zaebisty :D

#edit

A jeszcze jest int nuker cold/fire s/s albo spear (Są niemalże takie same z tym, że s/s ma ratującą dupę podcinkę i zmiejszone DMG od shield-a, a spear ma dodatkowe HP z pasywa.)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Co do bowa to dużo osób mi go poleca, więc chyba zdecyduje się na ten build.A jeśli chodzi o glaviera to grałem nim na esro i nie był rewelacyjny chociaż bardzo przyjemnie się nim grało tak czy owak dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Jak uważasz, to Ty będziesz dostawał w tyłek :P. Chyba jedynym plusem bowa jest fakt, że nie trzeba mieć dobrego seta tylko wszystko wywalić na bowa.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano (edytowane)

Ale powiem Ci że glavier sam w sobie nie jest zły, tylko dobijają mnie te pomysły joymaxa żeby dzielić skille glavierowi na 3, nie ma jak porządnego crita wykurwić żeby zabić=].Ale jeszcze zastanowię się nad glavierem.

Edytowane przez h535jku
Opublikowano

Jak go zmieniają to bez sensu. Ja jestem na cap 110 (wtedy skończyłem grać) więc mogę nie być na czasie. Właśnie glavier w tym był lepszy, że walił crit szybciej, co w przypadku euro jest konieczne (chyba, że noobisz KB u bowa to tak każdego można zabić (oprócz warka) ale jaki w tym sens).

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Widze że znasz się trochę na silku to zadam Ci pytanie ^^.Myslisz ze glavier z force da rade na cap 110, bo na 100 dawał nieźle rade

Opublikowano

Cap 110 już weszło. Teraz jest 120-tka. Cóż force sporo daje. Chodzi Ci o fire/force czy cold/force :D ? Niby ten 2-gi bez sensu, ale wyjdzie Ci coś w stylu cold/fire Jeśli chodzi o DMG a nawet więcej (mówię o kolesiu zdebuffowanym). Jednak wiadomo, że chodzi o fire/force czyli total DMG. Na pełnym debuffie i fire będziesz zajebisty - licz się tylko z tym, że EURO ma clera i... po debufach :D

LifeSro

FusionRoad