Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nokia N81

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc. Sprzedałem swojego Samsunga Galaxy 1, bo po prostu nie lubie dotykowych i kupiłem Nokię N81 8 gb. Tak, te 8 gb niby są wbudowane, ale jak chce przesłac przez bluetooth piosenki, to moge max 1, później wyskakuje komunikat o braku pamięci, tak jakby nie czytało tych 8 gb.

Co zrobic, żeby dane zapisywały się na tych 8 gb?

Opublikowano

Mam podobny problem z moim Nokia N95 8 Gb ale po resecie telefonu zazwyczaj mi działa wszystko porawnie ale pewnie probowales resetowac : ) Powinnes miec wybór pamieci przy zapisie piosenki. To jest tak 1 piosenka od kolegi przez blu.... i masz to w wiadomościach chyba o ile sie nie myle otwierasz to i kasujesz wiadomosc to niestety idzie na poczatku na pamiec telefonu <ten wyslany plik> zapisujemy go potem na karte pamieci . Taki sam problem jeszcze miałem na nokii n75 musialem jedna piosenke przeslac zapisac ja i skasowac wiadomosc o przyslaniu poniewaz <wydaje mi sie ze wazy tle co piosenka> a Pamiec telefonu tylu MB nie ogarnia.trzeba w ustawieniach pewnie cos poszperac zeby na karte sie zapisało i wtedy przeylasz wszystko no coz :mellow: nie mozesz z neta piosenek pobrac < 3

Podpinam sie do pytania kolega chce do mnie masowo 5 piosenek wyslac a mi sie nie miesci bo zapisuje sie na pamieci telefonu nie karty.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość malutki688
Opublikowano

na symbaineie v5 jest tak ze trzeba wiadomosci zapisywac na pamieci telefefonu (jako karta oznaczona czasami)

Opublikowano

@nn4

Tylko, że ja tu nie mam wejścia na karte, a jak chce zapisac z wiadomości to nie mam wyboru gdzie.

Szukałem ustawień, gdzie ma zapisywac i nie ma takiej opcji :(

Opublikowano (edytowane)

Ja tez nie mam karty pamieci mam wbudowana :D to ja osobiscie po przeslaniu piosenki moge wybrac gdzie ja zapisuje na tych 8gb czy na tej marnej pamieci telefonu <2 opcja> :rolleyes: problem jest taki ze ta piosenka ktora przeslesz ta wiadomosc <piosenka przed zapisem> ona nie zapisuje mi sie na tych 8gb tylko na pamieci telefonu <pamiec standardowa> dlatego na massowym przesylaniu np. piosenek dostaje np. max z 3 wiadomosci o przeslanej piosence a reszta sie juz ne wysyla zapisuje te 3 kasuje te wiadomosci zeby miec pamiec standardowa i kolejne 3 dlatego chcialbym zeby te i wiadomosci o przeslaniu zapisywaly sie na wbudowanej pamieci <wiadomosc wazy tyle co piosenka> jak zapiszesz zajmuje 2x wiecej miejsca ale po skasowaniu wiadomosci jest normalnie rownierz nie moge znajsc takiej opcji w swoim telefonie.Ale dziwne ze po wiadomosci nie masz wyboru ja chcialbym wiadomosci na wbudowanej pamieci miec zapisane a nie na standardowej a ty z tego co rozumiem po wiadomosci dajesz zapisz i zapisuje ci sie na standardowej pamieci <_< nie jeden tel ma ten problem.

Tak jak napisał malutki na symbaineie v5 jest tak ze trzeba wiadomosci zapisywac na pamieci telefefonu a pamieci telefonu mamy niewiele dlatego ja i ty nie mozemy zgrac kilku(nastu) piosenek na raz

Edytowane przez nn49261111

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.