Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z Mine colony Zainstalowałem modulator moda usunołem ten folder na M a i tak dalej jak wbijam do gry daje enter game jest czarny ekran ... Dałby ktoś swój folder .minecraft z tym modem albo powiedział jak to zrobić ?

Opublikowano

Tylko ,że mam dalej problem taki jak wcześniej ... Uzywam tego mod inastlera i czarny ekran jak włanczam gre to samo jak sam instalowałem ten folder M coś tak jest usunięty

Opublikowano

Ehh rozumiem ale jak zainstaluje tego moda i tego Ri~~~mod loader to mam czarny ekran jak włączam gre :( Nawet sobie teraz śćiągnołem piracką wersje 1.7.3 i to samo

Opublikowano

Dołączam się do tematu mi także 1.7.3 crash-owało gdy zainstalowałem modloadera.

PS : Może to wina systemu bo z tego co się orientuje to na win7 jest najwięcej takich problemów.

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

SORRY ZA KOLEJNY OFF TOP ALE PRZYDA SIĘ TO TYM KTÓRZY NIE MOGĄ URUCHOMIC TEGO MODA . A więc tak przy pomocy mod instalera jest tam Rusuagami modloader pod 1.8 i dlatego to nie działa gdy zainstalowałem pod 1.7.3 znów wszystko pyka . Możecie połaczyć tamte posty czy coś