Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sbot + Grab Pet

D&G

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Mam pytanie do posiadaczy sbota którzy posiadają grab peta, a więc zamierzam stuknąć se trochę silków aby kupić grab peta i teraz pytanie, czy nie występują żadne komplikacje że na przykład, chowa peta, nie przerzuca itemów, pet nie zbiera itemów? Bo nie wiem po prostu czy opłaca się kupować. :) Pzdr.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mi wszystko śmiga jak należy :P Podnosi to co chce i nie wyłącza mi peta. Niestety sbot nie umie przerzucać itemów z peta do inventory postaci.

@DOWN

dokładnie tak ^_^

Sig.png

Admin Cienia
Opublikowano

Czyli jak dropne item, pet podniesie, to item cały czas będzie leżeć w inventory peta ta? Jeśli tak to se mogę ustawić żeby char i tak podnosił itemy, bo raczej rzadko dropią. :P

Opublikowano
Czyli jak dropne item, pet podniesie, to item cały czas będzie leżeć w inventory peta ta? Jeśli tak to se mogę ustawić żeby char i tak podnosił itemy, bo raczej rzadko dropią. :P

Najlepiej do peta ustawic alchemie i tablety, inaczej pet sie bedzie szybko zapychał ;p

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

To trochę kijowo, gdyż całkowicie się chciałem wyeliminować proces podchodzenia postać pod drop ale ok, dzięki wam za te cenne informacje. :)

• Dodaj nową pozycję...