Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile należy czekać na odpowiedź dot. sm na pl.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

wyslalem sms na pl'u za 12.30zl i nie dostalem potwierdzenia ani sm na konto bufki

napisalem do suportu itp ale mam pytanie ile musze czekac na ich odp

bo chce dzis wbic do v2 a tu dupa nie ma sm na bufce aby nia wbic do v2;/

Opublikowano

Zależy. Jeżeli wysłałeś nie poprawną treść to "Dostawca nie ponosi odpowiedzialności za złe wpisanie kodu przez użytkownika". Z tym się musisz liczyć. Ale też nie rób sobie sporej nadziei, że SM lub kasę odzyskasz ponieważ GF w odróżnieniu od G4B czy też TEC Intr. jest firmą nastawioną na zysk a nie na zadowolenie klientów dlatego ludzie zaczęli odchodzić.

Opublikowano

Albo źle wpisałeś albo dostawca ma jakieś problemy małe i nie doszło ale pamiętaj następnym razem sprawdzaj kilka razy przed wysłaniem sms czy wszystko dobrze wpisane .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Zabralo Ci kase z konta ? nie pisz do supportu tylko do OneBip czy jakos tak, nie pamietam przez co wysylasz sms za 12 zl :>

Nie zbieram niczego,ani + ani -, wole zebys to wlasnie Ty kliknął w ten link PAJACYK . Jezeli jestem w stanie komuś pomoc to pomogę

Opublikowano

Mogłes napisać źle Treść SMS .A jak nie to ja miałem kiedyś taki problem musialem poczekac z 4 dni :)

zk4cgn.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...