Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gr33nCraft[1.8.1][Dedykowany][NONPremium][No-WL]

Green15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logoeor.png

SERWER POD MINECRAFT 1.8.1

Szukasz serwera z doskonale dobranym teamem, wieloma

pluginami oraz takiego na którym się nie zawiedziesz? Już teraz możesz zacząc swietnie się bawić w œwiecie Gr33nCraft!

Wystarczy, że dasz się oprowadzić po bajce jaka jest Nasz serwer.

(...) Wyruszaamy...

adresip.png

IP serwera - gr33ncraft.com.pl

teamdz.png

Własciciel: KrakersPL

dodatkoweinfo.png

Serwer jest pod minecraft 1.8.1, nie ma worldguarda więc proszę nie niszczyć ;)

Andrzej.png
Opublikowano

KrakersPL jest bardzo dobrym Adminem lecz gracze nie rozumieją niczego bez obrazy przez graczy nie chce mi się grac KrakersPL nie ogarnie 60 osób

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

Dostalem bana za to, ze nie mam na imie Czarek...? WTF?

Dostałeś bana za to, że używasz nicku jednego gracza który jest moderatorem freebuilda gr33ncraft ;)

Andrzej.png
Opublikowano

Wbilem na serwer i co? Dno.

Admin napisal ze nie ma dzialek co do warpow... tez ich nie ma.

Nie polecam serwera. Jedyne zajecie to stac na spawnie i patrzec na zamek 30%gravelu 60% kobla 10% drewna.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam serwera dlaczego?

Ponieważ admin niczego nie ogarnia,bo piszę ,że facet złamał regulamin i on nie dostał bana tylko ja....Ten admin to KrakersPL SERWERA NIE POLECAM!

Zawiodłem się na tym serwerze...Strata czasu!

Opublikowano

Dostałeś bana za spam na godzinę....

@ Bianco

Serwer to survival, nie wiesz co piszesz to lepiej wgl nie pisz

Andrzej.png
Opublikowano

Coś mi się nie zdaje serwer jest kategorią "Admini się bawią."

Chodź to chyba normalne ,jeżeli sam Krakers bawi się TNT i daje przykład administratorom serwera.

Admini między innymi

-Faworyzują znajomych.

-Bawią się komendami.

-Podkładają TNT.

-Niszczą domki graczą.

i

Teleportują graczy do siebie bez ich zgody.

Wg. na SURV jest za dużo tych pluginów niektóre są zbędne i służą tylko do zabawy krakersa.

Na serwerze nie ma administratora który pomaga graczom jedynie są tacy którzy mają ich w dupie .

Ostatnio posypało się dużo banów praktycznie za nic bo coś nie przypasowało.(NIE BYŁEM NA ICH LIŚCIE)

Nie piszę tego ,żeby pokazać jaki serwer jest beznadziejny radziłbym tylko :

-Krakersowi wziąć serwer na poważnie.

-Zabrać wszystkim admina i wyznaczyć tych 2-3 na opiekę serwera. Reszta powinna być raczej do kupienia ,ponieważ dla H@ serwerów jest złota zasada "Jeżeli jeden płaci jest dla niego ważne ,żeby zachować pozycję i pilnuje porządku| A jeśli nie płaci ma w dupie wszystko co sie dzieje i psuje opinie całego serwera"

Takie jest moje zdanie .

Hmm. odnośnie jeszcze jednej rzeczy jeżeli chcesz powiedzieć ,że jesteście poważni przy tym co robicie i bierzecie również wszystkich waszych graczy poważnie radził bym nawet o tym nie wspominać ponieważ rozmowa kwalifikacyjna na MODA' (niejaki PietruchPL) Odbyła się po tym co mi opowiadał w bardzo niemiłym towarzystwie powiedz mi co to za pytania do osoby która chce ci pomóc ogarnąć serwer

"walisz konia?"

"Schylasz się po mydło?"

Mógłbym jeszcze trochę wymienić ale oszczędzę sobie to .W każdym razie żadne z tych pytan nie jest związane z MC i nie jest to twoja sprawa ubliżałeś graczowi kolejny minus dla ciebie.

Dziękuje dobranoc to tyle z mojej strony.

Opublikowano

Co do up@ to sie zgadzam dzis ognio lub krakers bawili sie tnt niszczyli mojemu koledze domek a potem ognio podsadzil cala nasza wioske(3000 tnt) oczywiscie server crash i po moim domu...

PS@ Chuj ci w dupe szmato

graphic.png

Opublikowano

Niestety taka jest przykra prawda H@ zostają dzieci z dużą kasą.A na to stanowisko potrzeba ludzi wykwalifikowanych w zażądaniu nie mowie o jakichś wielkich wymaganiach po prostu H@ powinien nie faworyzować graczy , mieć dystans emocjonalny i mieć dobrą opinie jak i kontakt z graczami.

Opublikowano

Już ogarnąłem adminów, zakazałem TNT i przemyślam sprawę o wyłączenie TNT na serwerze.

Każdy gracz, który był poszkodowany TNT niech zgłosi się do mnie, dostanie rekompensatę za zniszczenia.

Andrzej.png
Opublikowano

Zobaczymy jak to ogarnie . Jak narazie dam 2 szanse serwerowi pogram trochę i dam wam znać czy coś się według mnie poprawiło : )

Opublikowano

Admini nie ogarnięci... Zapytałem się czy dostane działke adm. napisał że zaraz. czekałem 15 min znów napisałem że chcme działke i dostałem bana. Prosze o unban..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

BANY LECIALY ZA PROŚBY O DZIALKI ( BYLO NAPISANE, PROŚBA O DZIALKE = BAN) TO SURVIVAL :)

TERAZ DZIALKA KOSZTUJE 1500zl

Andrzej.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...