Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć dużo widzów na Youtube.pl ?

kutanoidmaster

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

wrzucaj czesto ogladane filmiki, np teledyski itp,bramki z meczy milkarskich,gmaeplae i takie tam:P

Gość malutki688
Opublikowano

wrzucaj czesto ogladane filmiki, np teledyski itp,bramki z meczy milkarskich,gmaeplae i takie tam:P

ja pitole, sry za double chyba myszka zle kontaktuje i czasam 2x wciska sie:x

Opublikowano

To po 1 rownierz na roznych forach mozesz polecac swoj filmik jezeli jest dobry ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Offtop: Ja dodałem swój chociaż jest beznadziejny, żeby się troche wypromować ^^

Top: Wrzuć filmik, podeślij kilku znajomym, niech zasubskrybują i takie tam żeby było tego troche i powoli będziesz się wyświetlał innym, którzy będą oglądali itd. Dodawaj swoje filmiki na forach, o ile nie masz jeszcze zepsutej reputacji o sobie. :)

Opublikowano

Nagraj dissa na kokosza i już jesteś w centrum uwagi.

PS:Jeśli nie wiesz o co chodzi to chodzi o "lechistk'a"

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Ja mam 150 subów w ok. 2 miechy + 160k wyświetleń filmów. Jeśli chcesz sprawdzić jak, to nazwa użytkownika : MPCDoraN

1317454587-U195480.png

Opublikowano

dodawac multum ciekawych filmikow. chyba ze chodzi ci o jeden poszczegolny filmik to masz w internecie tysiace forów poszukaj jakies ciekawe rozdawaj linki dodaj w sygnaturke z dopiskiem i masz;]

;]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

prawda jest taka ,że jeśli masz znajomości to będziesz miał od wyrąbania widzów a jak ich nie masz to jesteś zdany na porażkę . Warunek jest też , że musisz mieć fajne pomysły na filmikach . Ja osobiście kręcę filmiki z nudów

mca.png

///Dodawanie reklam w sygnie zabronione

Opublikowano

Rób ciekawe i inteligentne filmy... żartuje :D

Oczywiście że, dziwki, wóda i rozruba. ;)

Opublikowano

Hahaha, ten z nagimi fotkami na wrzucie miażdży system xD

Wpisuj w tagi, nicki sławnych ludzi np. fubu czy minecraftpolska itp. itd.

nie ma mnie tu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...