Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lubie kupować w Delikatesach Centrum Bo...

Przepraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest konkurs w DC można wygrać rower :>

No i prosiłbym o pomysły na dokończenie zdania

Lubię kupować w Delikatesach Centrum bo : ... ?

Najlepsza odpowiedź dostanie 10 plusów lub 10 minusów .

Proszę o pomoc bo mam naście tych kuponów :D

Opublikowano

@ up +1

Albo Lubię kupować w Delikatesach Centrum bo: maja tam najlepsze ceny i miłą obsługe : ) Zbieram minusy ! :D

Offtopem tez kupuje w delikatsach :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Lubię kupować w Delikatesach Centrum bo jest tak wszystko co najlepsze. Zawsze kupuję tam bułki o świcie, gdy poszukuję czegoś świeżego, jednocześnie będącym pachnącym i jeszcze ciepłym - prosto z pieca. Chlebem też nie pogardzę, najlepsze pieczywo w gminie. Robię tam zakupy praktycznie od dnia narodzin, gdy się wyłoniłem z łona matki, pojechaliśmy od razu do mojej małej ojczyzny, mowa tu o Delikatesach Centrum. Jest tam wszystko, papier dobrej jakości, mięso z najlepszego świnioka. Polecam serdecznie wszystkim.

Opublikowano

4-5 słow lol to jesczze prosciej a zarazem kosmiczniej hmm

Lubię kupować w Delikatesach Centrum ponieważ.. Po delikatesach chodzą ładne dupy ! :D Joke

Lubie kupywać w delikatesach poniewaz mają najlepszy towar w przyzwoitej cenie xD

Opublikowano

Nie mam czasu na sen nie mam czasu na jedzienie lecz zawsze mam czas na kasjerki pierdolen#ie :D

Chciałeś wene to masz w 5 słow ciezko cos zmiescic.Kupuje w Delikatesy Centrum z uwagi na najlepszy towar w najnizszej cenie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...