Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Misja chory strażnik

bartus12342

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, mam 75lvl i chciałem zrobić misje chory strażnik wiec zdobyłem wątroba tygrysa + i zioła lecznicze +. Ide do Baek-Go i nie ma nic u niego wspólnego z misją jest tylko - ,,Badacz Ziół - Nieskuteczne receptury Biologa - Powiedziano mi że jesteś uzdrawiaczem, czy to prawda?". I nie ma nic związanego z chorym strażnikiem a chciałem zrobić tą misje proszę o pomoc.

c(;

Opublikowano

Jeśli nie widać misji to znaczy że coś ci brakuje zajrzyj na wiki misje i zobaczysz.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Brakuje Ci jakiego skladnika do misji lub musisz jo oddac do kogos innego np masz tak zdobac 100 zebow udaj sie pozniej do handlarki zeby dala Ci puste butelki po czym oddajesz bakaemu to pusto butelke <-- to tylko taki przyklad

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

Idź do Strażnika Wsi;

Idź do Baek-Go;

Baek-Go każe nam wybrać na co skarży się chory (Trzeba wybrać "Bóle głowy i zaczerwieniona skóra");

Dropnij Zioła Lecznicze.jpg Zioła Lecznicze+ i Wątroba Tygrysa.jpg Wątroba Tygrysa+;

Wróć Baek-Go;

Lekarstwo zanieś do Strażnika Demoniej Wieży (UWAGA! Musimy się spieszyć gdyż mamy tylko 20 min.).

I pamiętaj aby zrobić wszystkie poprzednie, ale wątpię aby to coś ingerowało miedzy sobą.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Ja ci najbardziej polecam

Wiki.metin2.pl 

Tu sa odpowiedzi na wszystkie pytania do misji :) pisze co potrzeba do tej misji :D

zk4cgn.jpg
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...