Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Concertin refus i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam mam taki problem kiedy usunę zawartość tabeli item proto to na serwie wywala mi concertin refus jak mam to naprawić bo chcę sam zrobić wszystkie item i sklepy i tak dalej aby miały moje id a przede wszystkim troszkę rzeczy powywalać bo klient robi się za duży

prawdo podobnie po oczyszczeniu tabeli item proto są skrypty co się odwołują do item ów i to one wywalają conetion refus

wiec takie tematy ja kolega na dole podał to można szczerze je wsadzić w d.... bo one nie pomagają nawet w 00,1%

czyli tak jak na moje logiczne myślenie

więc jak czyścimy tabele item proto ( to nie mamy w niej item ów ) ale np:

sklep ma ustawione itemy których nie ma tez będzie nam wywalać błąd conetion refuse

jeśli mamy ustawione item na start tak samo

jeszcze prawdo podobnie dochodzą do tego questy co są odpowiedzialne za jakiś item bo tez prawdo podobnie przy ładowaniu serwera są one sprawdzane ale nie jestem pewien

czyli niezły bałagan i jak to zrobić aby się go pozbyć

do administracji proszę o nie zamykanie tematu iż będę tu dodawał moje problemy aby nie zakładać nowych tematów

Edytowane przez tidu
Opublikowano

Hmmm polecam zrobi tak : Zaloguj się do virtual machine i napisz tak jak w tucie podanym @up(tj. /rtc/rc.d/netif restart)napraw tabelki item_proto zamiast player i napraw tabele w trybie rozszerzonym ,a potem szybki. Na końcu reset Ssh .Mam nadzieje że pomogłem

Pozdrawiam

3126160983.png