Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opinie o Typ 59

StefanMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad kupnem Typ 59 kosztuje 7500 golda i się zastanawiam czy go kupić bo np. na testowym z pociskami za złoto był boski ale nie wiem jak to z normalnymi czy ktoś z was go ma? i może wyrazić opinie na temat zarobku na bitwę? bo ogółem jest dość zwrotny i dość szybki i dość szybko się rozpędza ale działo ma (z tego co wiem) stockowe z T-54 także proszę o wasze opinie na temat ile średnio zarabia na bitwę a jeżeli nie macie takowego czołgu to proszę o jakiś wątek z innego forum? o opiniach? z góry dziękuję. :)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Moim zdaniem to zarąbiście dobry czołg. 200mm pancerza na 8 tier to sporo, a to jest czołg średni ! Moim zdaniem najlepszy ze wszystkich czołgów premium.

Ale jeśli chcecie oszczędzić kasę to polecam T-25. Świetny czołg do farmienia kasy :D

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

no poczytałem opinie i zapytałem kolegi z klanu to on na bitwe gdzie średnio mu pójdzie np. zabije 2 tam paru powali to zarabia około 80-100k i mówi że on za dużo zarabia więc pewnie go zmienią i będzie kosztować z 10.000 golda tak jak miał albo tak jak lówe 12.500 takze kupuje puki kosztuje 7.500 :rolleyes:

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Do zarabiania jest dobry jak każdy czołg premium. Ja nim nie grałem i raczej nie zagram - co z tego , że ma pancerz, jeśli jest strasznie miękki. Nawet słabsze czołgi go przebijają.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

shot124x.jpg

to zdjęcie kolegi z klanu jak mu dziś poszło ;) zazwyczaj ma troszke mniej ale i tak dużo zarabia i myślę że zwiększą jego cenę do takiej jak miał kosztować (10.000 golda) albo do takiej jak lówe (12.500 golda)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Wiadomo czołg Premium ale tym małym czymś się nie poszpanuje bardziej wchodzi w niego niz t-54 jeśli zarobił nim 100k srebra to musialo sie fartnac srednio zarabiam ja Lowe 60-70 na czysto a rekord to 130k na Czystko gdzie zniszczyłem 7 czołgów.Jak dla mnie to wole T-54 więcej HP no i na CW

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Jeśli macie kupować Type-59 to zróbcie to teraz, bo zapewne podrożeje w najbliższym czasie :/

1335991896-U274919.png

Opublikowano

shot124x.jpg

to zdjęcie kolegi z klanu jak mu dziś poszło ;) zazwyczaj ma troszke mniej ale i tak dużo zarabia i myślę że zwiększą jego cenę do takiej jak miał kosztować (10.000 golda) albo do takiej jak lówe (12.500 golda)

Jak mieć taki garaż ? xD

@Top

Kupuj, dobry czołg

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Trzeba znaleźć takiego skina.

Więcej info tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/436122-minitutzmiana-skinu-garazu/

1335991896-U274919.png

Opublikowano

no dziś albo w najbliższych 3 dniach kupuje typ 59 ;) i podczas tej bitwy co kolega zarobił 120k to nie fart tylko po pierwsze on umie dobrze grać medami (wiadomo skill też się liczy) po 2 zabił w tej bitwie 3 czołgi i dużo po uszkadzał także to nie fart tylko dobry jest ;) możliwe że ja aż takich zarobków nie będę mieć (nigdy nie wiadomo jak dobry jestem :P) ale zobaczymy bo kupuje go na 100% póki tańszy ;)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Bez premki dostałby 1300 expa (bez pierwszej bitwy w ciągu doby) i 80k kredytów. I tak dobrze, ale taka bitwa zdarza się może raz na 50. Nowy czołg ludzie bardzo perfidnie chcą zestrzelić.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

a co masz? ;P a co do ustrzelenia to racja ja sam jak widzę to strzelam xD bo zazwyczaj słaby ale za zwyczaj stoi pod kątem i wieżyczkę tylko wystawi to rykoszet o.O także za około 3 dni będę mieć B)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

200mm w czołgu średnim to za dużo :/ Do tego jest szybki i potrafi ugryźć. Jak dla mnie to najlepszy czołg premium, ale kto ma tyle kasy, żeby sobie na coś takiego pozwolić ? :D

1335991896-U274919.png

Opublikowano

Nie ukrywam kopiłem sobie go i stwierdzam ze jak się samemu jedzie to lipa trochę ale śmigałem w plutonie zlew i 2 type59 i całkiem fajnie mi szlo

ale i tak nie pobije zlewa średnio zarabia sie 40k na czysto

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

no nie chcę niczego sugerować ale wiadomo zarobki to tylko kwestia umiejętności grania :) ale wiadomo niekiedy nie od ciebie zalezy bo np. arty na ślepo na początku bitwy trafi w cb ;) ale mówię zarobki na bitwę to kwestia umiejętności trzeba ogarniać meda ;) ale ogółem fajny czołg w dziś wieczorem lub jutro wieczorem będę go mieć i porobię testy np. ile zarabia bez premki jak nic nie zrobię albo normalnie na bitwę bez premki a potem z premką ile za bitwę z premką jak nic nie zrobie i ile za normalną bitwę na premce ;) a pozatym to zawsze 40k na czysto a tak to trzeba niskim tierem 4 bitwy po 10k żeby tyle mieć... np. mój kolega co prawda nie z type 59 ale z KW-5 mówił że zarabiał około 800k na tydzień bo on mało grał a teraz dziennie zarabia 800k

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Według mnie lepiej wydać 150 zł na czołg premium, niż dawać co miesiąc 30 zł na premkę.

@Up

"Tajemnica zaginionych przecinków i kropek :)"

Popraw interpunkcje i stylistykę, ponieważ ciężko się odczytać.

1335991896-U274919.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...