Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Hackowany XenoXMT2

rac613

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj( 17.09.11r.) ok. godz. 12.45 został hacknięty prywatny serwer metin2 XenoXMT2.

Hacker reklamował kanał FubuXMetin.

Zostały usunięte część plików.

1374255942-U202687.png

Can bite my shiny metal ass!

Opublikowano

Witam Jestem Smanksa Szmanka z serwer chuno 115lv Ja pujde zgłość to na policje i powiec jak moge wam pomuc

:angry: Jakieś neo weszło na serwer i sie cieszy FuBu to 14latini dziecko ludzie po 27lat po pracy odpoczywajom przy takich grach np: ja

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

Haha, up rozjebał system, niby 27 lat a taka pisownia ;DDD Co do tematu, bez dowodów nie oskarżajcie ;>

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Powiem tak. Jeżeli reklamacja to Bambus3k. ; ) Mam nie co małe przeżycia z tą osobą i innymi osobami z którymi on współpracował i jedynym ich celem było reklamowanie na innych forach, serwerach metin2 i wszystkich co możliwe... serwera. ; ) No trudno. Osobiście nie grałam na żadnym z serwerów wymienionych wyżej lecz ta sprawa mnie zainteresowała .

Opublikowano

Jeśli chodzi o FuBu to on ma więcej lat niż 14 -,-

Bambusek tak jest dobry w tym i wątpię aby to on zrobił po prostu myślicie żeby mu się Chciało jak by tak było zrobił by lepszą u was reklamę i większy rozjeb na serwerze...

Nie oskarżajcie że ktoś wbił na stronę takie coś napisał a wy uważacie że od razu to oni...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Obstawiać to Wy możecie losy na loterii. Nie oczerniajcie kogoś, jeśli nie macie na to dowodów. Zrobił to ktoś, któremu zaszliście za skórę.

Opublikowano

Nie wiem po co taka afera. Była po prostu luka w zabezpieczeniach, że szło dać sobie gm z poziomu gry. Na większości serwerów nadal to działa. To nie był Bambus3k, ponieważ to mój dobry kolega (stosuje zasadę ograniczonego zaufania). Fubu też o to nie podejrzewam. Podejrzewam Diamondmt2, ale jak sobie tak grabią to i ja im mogę pograbić :)

edit:

Nic nie zostało usunięte, nie było nawet cofki :)

Opublikowano

Fubu ten tempal nawet banować nie umie a co dopiero chakować

Już jak już to ten noob bambus

Wypraszam sobie byś mnie obrażał.

Nie atakuję prywatnych serwerów bo mi to nie jest potrzebne, nie mam z tego satysfakcji ani korzyści. Co innego jeżeli ktoś mnie próbuje zniszczyć to postaram się odwdzięczyć.

Ktoś po prostu się zabawił podając mój nick. Tak samo jak ta cała afera z bodajże "Alcatra" czy jakoś tak, co GM pod nickiem Bambus3k sprzedawał jakieś eq by nie wiem

zarobić albo zniszczyć moją reputację.

To tyle z mojej strony, Dziękuję. =)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Witam Jestem Smanksa Szmanka z serwer chuno 115lv Ja pujde zgłość to na policje i powiec jak moge wam pomuc

:angry: Jakieś neo weszło na serwer i sie cieszy FuBu to 14latini dziecko ludzie po 27lat po pracy odpoczywajom przy takich grach np: ja

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Tak tak tak... Jak mówisz też takie błędy robisz?

asd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...