Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziewczyna

Dagereczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema Mam problem dokładnie z dziewczyną jest w szkole taka jedna co mi się podoba i nie wiem jak wyznać jej ze ją kocham boje się ze mnie wyśmieje i pójdzie to na całą szkole wiecie jak to lepiej powiedziec prosze

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ + : )

33983.png

18590.png

35672.jpg

21571.jpg

35662.gif

Opublikowano

@3xup chodze z nią od 3 Klasy w Podstawówce

@2xup to nie takie łatwe będe pośmiewiskiem a nie jestem taki "Idealny" :|

@1xup Gimnazjum nr 3 we wałbrzychu

33983.png

18590.png

35672.jpg

21571.jpg

35662.gif

Opublikowano

no to my ci mamy pomoc w tym czy masz jej to powiedziec? :D eeee nooo koles :D musisz sam ocenic czy masz odwage jej to powiedziec :D ZDR !!! (patrz na sygne)

Zaufaj Dobrym Radom - Zdrada Dobrych Rani !

Opublikowano

@3xup chodze z nią od 3 Klasy w Podstawówce

@2xup to nie takie łatwe będe pośmiewiskiem a nie jestem taki "Idealny" :|

@1xup Gimnazjum nr 3 we wałbrzychu

No i co? Spotkaj się i na osobności i jej to powiedz. Nie ma prawa się wtedy smiać. Jak będzie to ją spokojnie nazwij szmatą. ; )

up@ zmniejsz tą sygne.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No i co? Spotkaj się i na osobności i jej to powiedz. Nie ma prawa się wtedy smiać. Jak będzie to ją spokojnie nazwij szmatą. ; )

albo ścierką ^^

PS. Musisz po prostu z nią dużo gadać, żartować sobie z niej itd ;d.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ona zawsze chodzi z swoją przyjaciółka a wiecie nie ma takich dziewczyn jak wczesniej teraz są takie skomplikowane i ze wszystkiego się smieją dlatego się tak dygam jak jej to powiem

33983.png

18590.png

35672.jpg

21571.jpg

35662.gif

Opublikowano

Ona zawsze chodzi z swoją przyjaciółka a wiecie nie ma takich dziewczyn jak wczesniej teraz są takie skomplikowane i ze wszystkiego się smieją dlatego się tak dygam jak jej to powiem

Chlopie. Albo idziesz, albo nie. Albo sukces, albo porażka. Każde doświadczenie uczy.

EXPmIpC.gif

Weteran
Opublikowano

Zacznijmy od tego ?

Znasz ja ? Duzo wiesz o niej ? Znasz jej zainteresowania ? Rozmawiales kiedys z nia chociaz ?

Nie mow odrazu ze ja kochasz . No chyba ze sie dlugo znacie , przyjaznicie i spotykacie.

Najpierw polecam stac sie jej kumplem potem przyjacielem , a potem dopiero chłopakiem. Dziewczyna musi wiedziec ze ma w Tobie wspracie .

Bo jaka madra dziewczyna chciala by chodzic z mezyczyzna , ktorego wogole nie zna ?

No i co z tego. Od wyjscia na pajaca chyba nikt jeszcze nie umarl .

Moze i sie smieja , ale nie wiem na co liczysz , ze ona pierwsza wyzna ci milosc czy co?

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Zgwałć ją na metinie podczas ślubu ;]

Idź z nią na lody, gadaj z nią, tak ja napisałem wyżej zgwałć ją itp. Zagadaj do niej wzrokiem ;]

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Lepiej sprobowac niz za 10 lat zalowac ze stales jak pizda i nic nie zrobiles.

To czego sie nie zrobi bardziej boli niz zal ktory bedziesz czuc za kilka lat ze nie sprobowales.

Edit: zle to sformuowalem... Chodzi mi o to ze jak nie sprobujesz to kiedys żal cie dobije a tak bedziesz wiedzial ze chociaz sprobowales...

PS.. kurwa juz tlumaczyc nawet nie potrafie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...