Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie troche dziwne ale cóż mam zamiar postawić serer dedykowany na csrv.pl stone (jeśli nie polecacie serwisu i polecacie inny tańszy napiszcie.) a pytanie brzmi czy taki serwer ma szanse sie utrzymać tzn. na siebie zarobić czy ludzie kupią vipa na takim serwerze za 10 zł czy szansa je ogromnie mała wręcz nie możliwa będzie to serer surwiwal ale z jednym małym miastem z działkami. Aha i zacząłem robić stronke ale nie mam pieniędzy na hosting więc założyłem na darmowym vgh.pl na razie to jest tylko zarys strony ale może ktoś poda jak może wyglądać strona główna np. napisze treść

PRZYKŁAD

<marquee>WITAMY</marquee> itp itd

I jeszcze jedno pytanie jak wygląda zakładanie dedyka na csrv czy trzeba im wysłać pluginy mape i rdzeń bukkita?

Edytowane przez KapuSciany
plasterek96.png
Opublikowano

@up.

csrv.pl - to nie przypadkiem craftserve ? ;p

Kapuściany powiem tak. Jeśli server będzie survival te 55zł ledwo ci się zwrócą.

Ale jak postawisz freebuild będziesz mięc niewyobrażalny spam, ale w sezonie na minecrafta możesz zarobić 50-200zł na samych vipach, jeśli będzie dobrze opracowany marketing ;p

Ja miałem freebuild i w miesiąc było 11 supervipów ( 23zł ) i 9 vipów ( 13zł ). A więc około 170zł na rękę.

Ja polecam servery www.sored.pl Za 50zł możesz kupić 2gb ramu, a nie jak na craftserver stone za 55zł - 1gb. Znają się tam na minecrafcie i mogą pomóc jak nie będziesz umiał czegoś zrobić ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...