Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Rozpakowywanie zabezpieczonych plików

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem program na epvp który potrafi rozpakować zabezpieczone pliki tymi sposobami:

"***" lub "..\.\"

Nazywa się on Crash File Unpacker

Jak wypakować:

1. Wklejamy program do C:\User\"Twoja nazwa użytkownika".

2. Klikamy przycisk Start w windowsie a następnie Uruchom

3. Wpisujemy "cmd"

4. W konsoli która się pojawiła dopisujemy "cfu.exe"

5. Program się załadował teraz mamy komunikat aby nacisnąć dowolny przycisk i to robimy

6. Teraz w konsoli klikamy strzałkę w górę i dopisujemy ścieżkę w której mamy pliki do wypakowania w znakach " " a po nich spację i nazwę pliku

7. No i teraz enter i pliki są wypakowane w folderze w którym mamy cfu.exe

Tutaj poradnik obrazkowy:

Po niemiecku:

3abca.gif

Po polsku

60d40.gif

DOWNLOAD:

LINK:

http://www.multiupload.com/X5W0GDFBGT

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=852ee13e576b23984b47d1ed9baffd2de108953ac36887d162437ea73471b8c2-1316250267

Opublikowano

gizdu po jaki chuj edytowujesz czyjas prace tylko zmieniajac nazwe>? i w dodatku bez zrodla.. orginalny to Metin2 File Extracotr by pushedx . . .

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

@up

Chyba coś z tobą nie tak bo napisałem że program jest z epvp i tam się nazywa tak jak ja podałem !! więc nie wjeżdżaj mi tu z innym programem!Bo ten co ty podajesz nie wypakowuje zabezpieczonych plików !! Tylko ten ode mnie jest zedytowany i je rozpakowuje

Opublikowano

Programik ma podobne dzialanie do winexi, ale np. pliki root z v4a moda sa zabezpieczone innym sposobem i ten unpacker ich nie rusza (wypakowywuje tylko item proto i mob proto). Tym unpackerem nie rozpakujesz bardziej zabezpieczonych plikow, bo to wszystko jest na bazie metin2 file extractor, a zeby rozpakowac takie pliki jak np. z v4a moda trzeba innego programu ktory uzywa innej techniki rozpakowywania (ja takowy posiadam).

Opublikowano

Misiek, dokładnie, ten unpacker jest już dostępny od dawien dawna, normalny unpacker nie czyta znaków unixowych itp a ten za to tak, dzięki czemu możemy unpackować np. plik zabezpieczony ??????????

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Tak. tylko jak każdy używa jakiegoś "packera" z GUI w którym m2.exe jest z przed dwuch lat to taki problem jest...

Na Epvp jest przyklejony temat tima i można pobrać zawsze najnowszą wersje.

sygna.png
Opublikowano

gizdu ten program co podalem rozpakowuje pliki zapakowane sposobem arymana... czyli ?/?/% itd... jest to stary sposob a w tym programie tylko nazwa zostala perfidnie zmieniona...

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...