Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Build Hamachi [1.7.3]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Serwer Free build stojący na hamachi z (w miarę) odpowiedzialnym adminem rozpoczyna rekrutację.

Nasza (moja) maszyna to:

Procesor: Intel Core i7 4x2ghz

Ram: 8gb

Dysk: 750gb (serwery i tak nie zużywają więcej niż 50mb )

Gracze mają wybór jak chcą grać, ponieważ używamy plugina Movecraft. Jedni wolą Free Build, Ci zostaną na suchym lądzie i będą budować co tylko zechcą, a potem poproszą o cuba i już. Jednak jeśli

ktoś woli podróż, i lubi łodzie podwodne, może dołączyć do elitarnej załogi Nautilusa VI, łodzi podwodnej zbudowanej przeze mnie na podstawie powieści J. Verne'a. I uprzedzam pytania, tak. Pływa ona. 4 pokładowy

żelazny statek wyposażony w kuźnię, ładownie, kajuty załogi, salon, oraz boczne drzwi do podsysania się do podwodnych skał i szybkiego kopania minerałów. Mimo rozmiarów, lagi podczas pływania są naprawdę małe.

W tej chwili na serverze gra tylko garstka osób, i to niezbyt aktywnych. Wcześniej mieliśmy ich więcej, a ja chciałbym przywrócić dawną świetność servera.

Jeśli chcesz dołączyć, albo uzyskać więcej informacji o systemie rang i wynagrodzeń na Nautilusie, lub ogólnie o serwerze, napisz na GG 11123077

IP - 5.97.72.80

hamachi:

Server_Toddie

hasło - Server5

pisać do mnie również po whitelist ( na GG )

Edytowane przez Toddie
  • Dodaj nową pozycję...