Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: Dzień w Kwadracie #002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Name: Dzień w Kwadracie #002

Category: Freestyle użytkowników

Date Added: 17 September 2011 - 00:07

Submitter: Maciek_enter

Short Description: Minecraft

2 Dzień w Kwadracie tu już nie będe się rozpisywał na temat filmu <br /><br />Lecz odpowiem na parę pytań ( w sumie to na wszystkie)<br /><br />

WarrockUbuntu:<br />Tyle powiem trochę to żenujące. Film jakościowo ogólnie spoko, ale tyle powiem nie zachowujcie się jak małe dzieci i nie róbcie takich zdrobnień jak może dziecko z pierwszej klasy. W końcu macie macie już 14 i 15 lat. Wiec...
<br /><br />My przede wszystkim staramy się bawić , Co do zachowania naszego to może jest ono typowo dziecinne ale każdy ma w sobie coś z dziecka (a niektórzy jeszcze nimi są) <br /><br />
MonekPL:<br />wiecie że minecraft to nie są kwadraty, tylko sześciany ? jesteście trochę za młodzi na nagrywanie takich lets plejów bo brakuje wam trochę wiedzy na choćby taki temat.
<br /><br />Co do kwadratów i sześcianów zdania są podzielone faktycznie blok posiada 6 ścian i 4 kąty lecz co do nazwy staraliśmy się sugerować tym jak ludziom kojarzy się MineCraft tzn z Pixelami i Kwadratami , Więc tu się z tobą nie zgodzę <br /><br />
Xenoxik:<br />Nie rozumiem . Gracie we dwójke to ma być wspołpraca i wzajemna pomoc a jakos tego nie widac ze gracie we 2 .<br />,,Nie Kop Mi Tutaj Tego Piasku" pzdr...
<br /><br />Jeśli dobrze zauważyłeś Devolation kopał pode mną a ja się zapadłem więc uważam że tego sformułowania użyłem słusznie ale następnym razem mogę rzec "Waćpanie Prosiłbym Cię Byś opanował swe ruchy , pragnąłbym też zauważyć gdyż wykopałeś pode mną piasek "(poeta ze mnie raczej marny)<br /><br />
Xenoxik:<br />7:49 LADNEGO MASZ X-raya .<br />Seria jest do dupy i zycze milego czitowania
<br /><br />Jakby to byłą moja wina że pan D nie usunął X Raya . Prosiłbym Cię też o rozwinięcie wypowiedzi " Seria jest do dupy" chciałbym wiedzieć co konkretnie Ci się nie podobało czy chcesz byśmy zaprzestali nagrywania czy jakoś tak konkretniej

Wyświetl filmy