Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] JacoH Mini hack 0.1

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

21/44|47.7%, ale to przez źle zinterpretowany kod hacka, tak naprawdę to tych wirusów nie ma.

Dodaje jeszcze jeden scan, bo virustotal coś nie działa:

Zbieram +

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@UP napisałem, że to tak naprawdę nie są wirusy tylko źle zinterpretowany kod. A jest tych wirusów tak dużo, bo mam bazę od Cyber Razzer'a.

@edit

mam wersję z wh, crosshair, fast all, slot, no spread, super no spread, no recoil, GM warning, i kiloma innymi opcjami, ale czekam na chams'a i jutro będę go mieć. Ale chciał bym zauważyć też, że dzisiaj pierwszy raz zacząłem robić hacki, próbowałem już kiedyś robić, ale jak szybko zacząłem tak szybko skończyłem.

@2edit tyle wirów przez injector naeron'a.

Opublikowano

@UP Po pierwsze Hack działa, jak by nie działał to bym nie wstawiał, a po drugie te pliki wypakuj na pulpit i uruchom ten który niema końcówki .dll (czyli injector). Następnie uruchom warrock'a i teraz w górnym lewym rogu masz menu po którym poruszasz się stszałkami i tam wybierasz które chcesz sloty.

Jeżeli nie działa ci hack, nie pokazało ci się menu to jeżeli masz win Vista/7 to uruchom jako administrator (kliknij PPM na injector i tam to jest), a jeżeli mimo to nie działa to znaczy, że nie masz Net. Fromework 3.5, 4 i Microsoft visual studio 2010.

Bez tego większość hacków nie działa. Zainstaluj te programy, a hacki powinny ci działać.

Liczę na +

Opublikowano

@Up

Wyłącz antyvira pobierz hacka jeszcze raz. Uruchom injector jako administrator - Warrock'a też jako administrator.Albo pobierz innego net.Frameworka ( z innej stronki ;D)

@Down

Ale tak na wszelki wypadek ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@Epean nie musi uruchamiać przez administratora, bo ma Win XP, pewnie to przez antywira.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...