Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Źle wpisałem hasło.

§Rasta§

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,dostałem konto od kumpla i chcialem sobie tam zmienic haslo. Zmieniłem i chyba zle napisalem i nie wiem jakie jest... (mail jest fake). Czy istnieje jakis program do sprawdzenia co pisalem w przegladarce? JAkie hasla ? Proszę o pomoc. Pilne!!!

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Zobacz to ale to ci nic chyba nie pomoże(nie oglądałem całego filmiku)

Jak nie umiesz się zalogowac na konto to już nic nie zrobisz(takie moje zdanie)

Ale jak mogłeś napisać zle hasło jak jest potwierdzenie hasła ?

Opublikowano

Witam ,dostałem konto od kumpla i chcialem sobie tam zmienic haslo. Zmieniłem i chyba zle napisalem i nie wiem jakie jest... (mail jest fake). Czy istnieje jakis program do sprawdzenia co pisalem w przegladarce? JAkie hasla ? Proszę o pomoc. Pilne!!!

Sam napisał ze mail fake wiec nie napisze z tego maila do nexoa z prosba nie odzyskasz konta jak mozna 2 razy wpisac hasło i to w dodatku zle? A jakie to konto bo nie wiadomo czy szkoda go bedzie :D

Zav~~ zobacz poradnik bronie w ca i czy sie do czegos nadaje :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up

Do nexona nie piszesz maila ;). Może zrobic nowe konto i podac dane z konta, email może byc sztuczny, ale nexon i tak wyśle wszystko na twoje acc na jego stronie.

Opublikowano

javascript:janbm_showpass:var a = document.getElementsByTagName('input'); for (var i = 0; i < a.length; i++) { if (a[i].hasAttribute('type') && a[i].type === 'password') a[i].type = 'text'; } void 0

Jak byś tam był i pisałlo , to wpisujessz w tą linijke gdzie jest adres i ci pokazuje hasło pod gwiazdkami.

Co do tego że zapomniałeś , pokombinuj jak uciołeś coś.

Kombinuj.

Opublikowano

nie wiem jak można wpisac 2 razy złe hasło, ale ten mój vid tut działa tylko jak jesteś zalogowany na stronie nexona na konto, więc przepadłeś

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

koles chce wysepic jakies passy z przegladarki a nie przypomniec co sam wpisal bo nie ma takiej mozliwosci ze wpisal 2x to samo haslo zle...

pewnie jego kolega ma duza range wpisal u niego passy a teraz on szuka programu do odzyskania takowych informacjii

@ topic poszukaj w google cos o cookies!

Opublikowano (edytowane)

Rasta powiedzial bym ci jak ale uwazam ze chcesz komus zajebac konto

///Zioooooooło, powiedział bym ci jak, ale uważam, że dostajesz warna

Zavetti

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano

ehh po to jest " Potwierdz haslo " nie ma takiego programu, jest tylk o cos do odczytu haseł ( jesli dales " zapamietaj " ) a jeśli nie

mozesz prubować szans u nexona ale email fake.. to tylek wolowy ^^