Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-Nazwa Gry: Warhammer 40,000: Space Marine

-Parametry Komputera system operacyjny:

Windows Vista Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.101014-0432)

procesor:

Intel® Core2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz

pamięć RAM:

2046MB RAM

karta graficzna:

NVIDIA GeForce 9600 GT 1266 MB

sterowniki grafiki:

nvd3dum.dll,nvwgf2um.dll,nvwgf2um.dll 8.17.0012.8026 (English)

karta muzyczna:

Goniki (Realtek High Definition Audio)

sterowniki muzyki:

RTKVHDA.sys 6.00.0001.5713 (English)

directX:

DirectX 10

-Dokladny opis Problemu. Otóż na ekranie nie pojawia się obraz, w tle gra sobie muzyczka, menu działa (nawet jakimś cudem kampanie odpaliłem ;d(bez obrazu jbc.)). Pan od cd projektu poradził mi, abym stworzył skrót pliku wykonywalnego gry, i dodał w właściwościach do elementu docelowego -window co bezwłocznie uczeniłem. Jednak gra postanowiła się bronić rękami i nogami przed odpaleniem. Najpierw włączała się normalnie na pełnym obrazie (tak bez obrazu...) a potem zastrajkowała i się teraz w ogóle nie chce uruchomić. Oprócz przycisku w steam oraz skrótu, który parowy sam zrobił. Więc jak uruchomić grę w oknie ( -na, -windowed też nie działa i alt + tab takoż) albo zmusić monitor do wyświetlenia obrazu. Z góry dzięki za odpowiedź oczywiście możecie liczyć na hajne plusiki tudzież minusiki jak kto woli i piąteczkę w profilu ;d.

- Wzmianka czy gra jest oryginalna: No to się chyba rozumie samo przez się ale napiszę: Gra jest orginalna, dzisiaj z komputronika odebrana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...