Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 14 lvl , opłaca się kupić jakieś runy ? czy poczekać do nie wiem 20 lvl.. ? co o tym myślicie ? Jak tak to jakie ?! pod obrażenia lub moc umieje...

Opublikowano

Runy przed levelem 20 to tylko strata IP.. Dają one tak mało, że naprawdę nie robi to większej różnicy.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ile ty masz na tym 14lvl'u ip... Zastanów się, czy warto wydawać ip w błoto... Runy wyłącznie 3 kregu (20lvl+) i sie nie opłaca kupywać po pare run tylko od razu nazbierać te 10-20k ip i kupić całą stronę. Można te dwa tygodnie wycierpieć się aby nazbierać na wymarzoną stronę z runami ;)

Opublikowano

i sie nie opłaca kupywać po pare run tylko od razu nazbierać te 10-20k ip i kupić całą stronę.

Lol? Jak już jesteś zdecydowany na kupienie full page run to kupujesz je sobie ja tylko masz ip, żeby cie nie kusiły postaci^^

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Kupuj tylko i wyłącznie Tier 3. Nie opłaca się tracić ip ;)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...