Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam pewien problem z CS'em. Kiedyś było wszystko dobrze, grałem z bratem na serwerach i grało się fajnie...Teraz gdy wbiję na obojętnie jaki serwer (na każdym tak się dzieje) po 5-15 minutach gry pojawia się komunikat w prawym górnym rogu "Warning: Connection Problem"...

Oto screen(sorry, że rozciągnąłem screena ale to nie mój - tak samo mi się dzieje)

http://www.google.pl/url?source=imglanding&ct=img&q=http://i51.tinypic.com/fopr1e.jpg&sa=X&ei=iVxzTsqRHsPOswaFwvy4Cw&ved=0CAYQ8wc&usg=AFQjCNEXS5pJZwVryxKXVzwY4a7M5ek31Q

I gdy pokaże się ten komunikat to gra się zawiesza i po kilkudziesięciu sekundach ~35-50 sec. wyrzuca mnie z serwera...muszę odczekać bo gdy wbiję od razu po wyrzuceniu to niby jestem jeszcze połączony z serwerem... Wiem, że to brzmi idiotycznie ale tak jest !

Dodam, że ostatnio dzieje mi się tak np w grze: Halo Combat Evolved lub innych ale nie w każdych ...

Np. grając w Call of duty 4 nie dzieje mi się tak...

PS

Dodam, że mam router z bratem i kabel sieciowy połączony od mojego brata laptopa do routera i mam jeszcze taki modem internetu czy jakoś ta (mam internet 1mg ale dawniej tak się nie działo)

Opublikowano

czyli internet podłączony pod 2 kompy tak?

jak brat siedzi w tym samym czasie co ty to będziesz miał taki błąd bo możesz mieć słaby internet nic na to nie poradzisz :/ chyba ,że kupisz lepszy net :]

Opublikowano

Jesli twoj brat mocno uzywa internet(sciaga cos, oglada filmy na youtube, przeglada strony z duza iloscia grafik) podczas twojej gry to normalne jest, ze ping skacze, a w ekstremalnych wypadkach rozlacza internet. Inna opcja jest poprostu awaria routera.