Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja babcia ocenia Crysis2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doszedłem do 1:32 i mam dość...

Widać... Słychać, że Ona czyta z kartki ... Żal i tyle..

A Crysis 2? Super gierka :)

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

Aż dziwne, że ona czyta to z kartki specjalnie dla wnuczka, żeby wstawił na yt? I to ma być dobre? :)

Powodzenia w kolejnych filmach z tych serii...

Opublikowano

Właściwie pani ma troszkę mało racji.

Z punktu irracjonalnego, jak patrzymy na te gry, to fakt faktem wywołują one negatywne znaczenie na osobach młodych, zwłaszcza gry nieodpowiednie

powinny być niedopuszczane w obieg, a PEGI i wymagania wiekowe powinny być przestrzegane, ale jak to w Polsce.

Moje zdanie jest troszkę odmienne. Nikt nie będzie chyba miał za złe jak powiem, że bez gier świat by był troszeczkę monotonny. Wiem, że na 31 latkę

gadam nie do rzeczy, ale warto tutaj również wspomnieć o wnioskach i wyciągać te pozytywne jak i negatywne opinie. Gry mają wiele zalet i wad, można

je również dzielić na te, które wywołują zaburzenia w psychice, a które pomagają nawet w nauce.

Jak wiecie, istnieje gra "Tibia" Gdy jeszcze miałam około 29 lat, mój kolega troszeczkę młodszy był nią cholernie zafascynowany.

Dnie, noce, dnie, noce spędzał przy tym tytule aby cokolwiek zdobyć, kiedy dowiedziałam się jaka tam grafika występuje, to

myślałam, że cholera mnie trafi. Jeżeli mój kolega spędza prawie całą dobę przy komputerze, no to ta gra musi być ciekawa,

ale okazało się, że to istny kmiot i wszelaka nienawiść. Nie chcę obrażać tutaj graczy Tibii, ale wiedzcie, że gra mocno

uzależnia, koledze jakoś udało się wyjść z tego nałogu.

A co do gier które uczą, jest ich masa.. Ale w dzisiejszych czasach nikt nie będzie zabraniał młodzieży nic robić. Cieszę się, że każdy ma dostęp

do gier, bo większość ma mózgi i wie, że gra i zawarte w niej sceny są zrobione po to by podnieść adrenalinę [Horrory] lub

po prostu do śmiechu, takie ciekawe gry.

Dajmy na luz, jednak ja nie chciałbym oglądać dalszych odcinków, jeżeli twoja babcia czyta z kartki. Chociaż osoby w jej wieku zawsze mają takie

zdanie bo nie doświadczyli tych emocji z gier.

Starość nie radość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...