Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Mam jedno pytanie.Czy Amumu nadaje się tylko do junglingu?Bo chciałbym go kupić [wiem,że jest w rotacji],ale szczerze mówiąc to jungling mnie nudzi.Z góry dziękuję.

Opublikowano

Mumu nadaje się właściwie tylko do jungli. Brak harrasu, systemu ucieczki, na solo topie zje go prawie każdy. Jeśli idzie do jungli ma świetne ganki i nie ma problemów z farmą a jungla jest łatwa i szybka.

Kiedyś udało mi się wygrać solo vs 2 grając Mumu, ale to był raczej czysty fart.

Także Mumu - według mnie - tylko jungla.

Opublikowano

Chcesz mieć najlepsze staty w drużynie? Bierz postacie, których zadaniem jest robienie demejdżu [chociażby ashe, mf, cait]. Jeśli bierzesz amumu to tak jakbyś deklarował się, że będziesz :junglował, tankował. Do zadawania obrażeń są inne o wiele lepsze picki.

Nie rozumiem jednak jednej rzeczy - co ci po tych najlepszych statach, jeśli twój team przegra? Chyba drużyna powinna być zbalansowana, aby wygrywać. Jeśli będziesz grać amumu i będziesz miał staty 2/5/25 to znaczy, że jesteś dobrym amumu. Jeśli amumu masz staty 15/8/6 to znaczy, że kradniesz kille osobom w twojej drużynie, które potrzebują kasy aby zadawać jeszcze bardziej kosmiczne obrażenia.

Opublikowano

Moje zdanie jest inne grając nim solo top (LS był w jungli ) , w 3 a nieraz w 4 ciężko było nas zniszczyć jeśli dobrze się wyfarmisz to Amumu jest dobrą postacią , zależy od umiejętności gracza , doświadczenia no i nieraz szczęścia a i głupoty przeciwników bo nieraz już miałem sytuacje że 3 lub 4 debili próbowało mnie zabić koło turrentu .... Ulti i OWND :D

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Moje zdanie jest inne grając nim solo top (LS był w jungli ) , w 3 a nieraz w 4 ciężko było nas zniszczyć jeśli dobrze się wyfarmisz to Amumu jest dobrą postacią , zależy od umiejętności gracza , doświadczenia no i nieraz szczęścia a i głupoty przeciwników bo nieraz już miałem sytuacje że 3 lub 4 debili próbowało mnie zabić koło turrentu .... Ulti i OWND :D

taa, koleś stanie za minonami i mu chuja zrobisz... Amu idze tylko do jungli bo tam jest jego miejsce

PS: Wtedy można zrobić najlepsze rozstawienie postaci.

Solo TOP: offtank

MID: AP carry

BOT: AD carry + support

jungla: Tank.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me