Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak reklam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale chodzi o to że ja nie mam ich wcale w żadnym temacie .

Bo masz Kasperskiego : ) On ma z tego co wiem wbudowany moduł blokujący tego typu zawartość.

To jest ukryta treść, proszę

@DOWN:

Niby tak, ale ja na Chrome normalnie widzę reklamy. Skoro nie ma AdBlocka i czystą przeglądarkę to jest to możliwe.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Może jakiś błąd występuje, zastanowilibyście się i pomyśleli, że ktoś przez przypadek mógł mu kiedyś nadać jakieś prawa i zapomnieć ściągnąć. :mellow:

OndteAw.png

Opublikowano

Nie miałem nigdy kidmoda ani innej rangi po za podstawową . Nie możliwe żeby kasperski blokował bo jak miałem nortona , pande , nie miałem wcale antyvisrusa było to samo . A kasperski by mi blokował że bym widział profil ale reklamy nie ...

Razor nie mam takiej funkcji w kasperskim bo nie jest to internet security tylko AntyVirus

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Nie miałem nigdy kidmoda ani innej rangi po za podstawową . Nie możliwe żeby kasperski blokował bo jak miałem nortona , pande , nie miałem wcale antyvisrusa było to samo . A kasperski by mi blokował że bym widział profil ale reklamy nie ...

Razor nie mam takiej funkcji w kasperskim bo nie jest to internet security tylko AntyVirus

Skarżysz się? xD. ja bym skakał z radości. Sprawdzę co i jak. Jak nie uda mi się tego naprawić to jesteś wyjątkowy. Tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...