Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co zrobic aby tak grac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czesc, znalazlem film jak koles ze snajpera wymiata.

Pytania sa takie:

1, Jaka snajpa do tego sie najlepiej nadaje

2, Co zrobic aby sie nauczyc tak grac bo koles jest zajebisty

Kiedys kupilem sobie snajpe za nx ale nie pamietam nazwy ale byla z tlumikiem i to nie byl AW. Gram sobie nia na Sector 25 i koles mi wyskoczyl i tak mi sie udalo go zabic ze nawet nie wiedzialem jak to zrobilem, to byla nie cala sek i gadal ze hacker jestem. Tak szybko przyblizylem i strzelilem.

Filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=l7zAwDYunxs

Edytowane przez ziomalq12347

beznazwygr.png

Opublikowano

W chuj wiele spólczynników.

-Nie mieć lagów

-Dobra broń

-Dobra mysz

-Wyważona dla gracza czułość myszy

-Skll

-RefleX

-Ogólnie to.

Może to ci się przyda :

http://www.mpcforum.pl/topic/445059-bot-quick-scope/

Bo ja wiem.

Wprawa wielo letnia.

Ale on wyciioł najepsze momenty , w 60% tak gra na ogól.

Snajpa ?

Wolf

Magnum (super)

L96A1

W zasadzie same L96

Opublikowano

zajebista gra... :D

Podejrzewam ze Quick Scope :D Albo byp jest przekozak

Podejrzewam ? - a co kuźwa nie widzisz na filmiku ?....

Hmm jaka najlepsza snajpa chyba Arctic Wolf

a co do filmiku no ot hello to jest na pokaz - wycina tylko te najlepsze momenty

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Musisz się wczuć w grę. Musisz mieć dobrą snajpę na QS, polecam L96A1 Super Magnum lub Artic Wolfa. Dobry reflex jak i zarazem laserową, dobrą myszkę bo bez niej ani rusz. Najlepiej jakbyś miał jeszcze 25% speeda to będziesz im szybko uciekał.

Opublikowano

L96A1 AW + granie SR Only(Trenuj na TYM) + biegaj, skacz, kucaj, strzelaj + QS = Skill

Najlepiej zdejmij plecak, to wtedy nie będziesz miał opcji zmiany broni i będziesz musiał działać snajperką. ;) Grając SR Only podpatrzysz jak inni grają.

dópa!

Opublikowano (edytowane)

Trenuj na małych mapkach typu Junk Flea w Sniper Only, jaki masz dobry sprzęt i zero lagów (i skilla) to może walniesz unba :>

Edytowane przez Flinn
Opublikowano

co do snajp na takie gry to:

L96A1 (lub AW)

TPG (lub TRG41)

DSR1 (lub subsonic)

do tego zwiększona czułość myszy, tylko nie tak, że Cię koleś przestraszy i robisz 3 obroty, po prostu o 1/2 powiększasz (masz np. w ca ustawione na 15 dajesz 23 itp) do tego na początek pograj takie oma, ale najlepiej na 3 osoby, powoli nauczysz się jak grać wszystkie skróty itd...

Opublikowano (edytowane)

1, Jak wycwiczyc takie szybkie celowanie i strzal?

2, Jaka myszke dobrać? przewodowa czy bez przewodowa? jakie polecacie do takich rzeczy?

3, Czemu jak gram snajpa i strzele do typa to pocisk leci w inna strone np. Gram na snow valley i zachodze typa od tylca, wlaczam celownik, strzelam a pocisk leci z 2 metry od niego

Moze sie podcwicze z kolegami z klanu.

Edytowane przez ziomalq12347

beznazwygr.png

Opublikowano

1. Potrzeba do tego dużego refleksu i skupienia, nie spinaj się bądź wyluzowany, z czasem to wyćwiczysz.

2. Według mnie najlepsza będzie myszka bezprzewodowa, oczywiście laserowa ;) , mam bezprzewodową i gra mi się nią bardzo dobrze.

3. Pewność siebie i pewna ręka, zrób se z kolegami trening klanowy, poćwiczcie, powymieniajcie się opiniami...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

według mnie to jest ten hack' ponieważ ja nawet tak nie umie z G36C i tym podobne a jestem wybornym sniperem :)

boska samoocena.. Ale patrzył byś na daty z łaski swojej...

Co do grania ze snajperką to nawet dobrze grać nie mozna żeby ktoś od hackera nie wyzwał... gratz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Na 1 scence jest 6/7 strzałów trafionych, co jest na SR Only raczej mało prawdopodobne :P

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...