Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak zmienić tryb gry w minecraft

kamisxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osób pytało jak zmienić tryb gry w minecraft na 1 mapce. Ja przedstawia mam szybki sposób na taką zmianę.

1.Pobieramy Gametype Changer z stąd

http://www.mediafire.com/?bkanfe923fv52pb

2.Uruchamiamy .

3.Wybieramy mapkę na której chcemy zmienić tryb gry.

4.Jeżeli mamy mapkę survival a chcemy mieć ja jako Creative to zaznaczamy creative mode.Jeżeli mamy mapkę Creative to odznaczamy.

5.Klikamy Save Changes.

6.Możemy cieszyć się zmianą trybu.

minecraftgametypechange.png

P.S

Prosze o zdjęcie poziomu ostrzeżeń.

Skan:

Skan

Opublikowano

@UP

Jestem Pewien że tego nie było na mpcforum.Ponieważ przed napisaniem tego postu przeszukałem forum żeby się nie powtarzać.

Kolego jesteś żałosny Po 1. Mój temat został napisany wcześniej niż twój. Po 2. Mój sposób jest o wiele prostszy. Po 3.Filmik nie zmienia faktu że taki temat już istnieje.

Opublikowano

Nie wiem czy tylko Pittbull01 to zauważył ale faktycznie ten temat jest naspamowany twoimi wypowiedziami nie na temat ;]

Myślisz że ludzi są głupi jacyś i nie widząc że sam stworzyłeś Karzeta oraz napisałeś nim post dwie minuty po zarejestrowaniu ?

Ode mnie - na każdej twojej wypowiedzi ! + raporty

x

Opublikowano

Jest problem wybieram świat i nic nie mogę zrobić ani kliknąć cokolwiek ani nic help . Jest to tylko z moim obecnym światem a nie ze starymi ;/ ...

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...