Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] odnosnie broni

Davidq996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam teraz famasa na 60 dni i gram nim gozej niz zwyklymi broniami.Famasem gram juz 6 dni i nie idzie mi zbyt dobrze a gdy tylko zmienie na standardowke to odrazu lepiej, czasami sie zastanawiam po co ja wgl kupilem ta premke jak nie umiem tymi bronmi grac.Co ja mma robic help :/

Opublikowano

Trudno tutaj powiedzieć co masz robić. Widocznie dłużej grałeś podstawową bronią i teraz ciężko jest Ci się przyzwyczaić do zmiany..

Ja na Twoim miejscu starałbym się dalej grać tym famasem, a sam zobaczysz, że z czasem, będą też i korzyści :)

Opublikowano

Jak już ją kupiłeś to nic nie możesz zrobić. Chyba ze jej nie używać.

Po prostu jesteś przyzwyczajony do grania podstawówkami i lepiej Ci nimi idzie.

Pozdro.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Polecam ci spróbować grać tym famasem bo jest on naprawdę dobry :)

Ale czasami jak bedzie ci aż tak fatalnie isć to możesz użyć podstawówek no przecież masz go na 60 dni...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Wydaje mi sie ze przyzwyczailes sie grac danymi broniami.

Kazdy gracz WR ma swoj styl gry i wgl :)

W tym jest rzecz ze nie umiesz grac Famasem a umiesz grac np k2 :)

Opublikowano

No to trzeba poćwiczyć. Skoro pierwszy raz kupiłeś tą broń to musisz się wczuć w nią. Famas jest najlepszą bronią, ale też bardzo specyficzną. Szybką ale mam mało naboi. Więc strzelanie na oślep nic Ci nie da.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Powiem ci, że ja miałem to samo. :)

Tylko, że ja grałem z xm8 red a potem kupiłem famaska i też miałem problemy, ale się nauczyłem.

Na początku tylko żałowałem a potem byłem zły, że juz sie skonczył.

Mowie ci w koncu złapiesz tego skilla:P.

Opublikowano

Po jakimś czasie zmienisz zdanie co do Famasa. Grałem nim parę razy i bardzo dobrze mi się nim grało. K2 to broń którą gramy prawie non stop i się bardzo w nią wczuliśmy.

Jak mówiłem zaczekaj jeszcze 7 dni i graj ciągle famasem i zobaczysz.. : )

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

pograj sobie na jakimś deathmatchu albo na urban ops/battle group i potrenuj sobie. Strzelaj w ściany itp. Wyczuj famasa a będzie dobrze.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Też tak miałem przez 2 godziny po kupieniu famasa. Byłem zawiedziony trochę. Ale potem było przepięknie, tylko szkoda, że wszystkie bronie mi usunęli ;D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Też tak miałem z przesiadki z mp5 na mp7 i cx4storm ;) Ale z czasem zacząłem ogarniać i powiem Ci że kosiara taki zestawik ;] Musisz być cierpliwym i z czasem nauczysz grać, a wtedy będziesz koksił jak napisał @up.

Pozdrawiam

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...