Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

inFamous 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siemka all mam pytanie czy gra inFamous 2 ma język polski bo chce kopić ta grę w UK i sobie na ps3 ściągnąłem demowke żeby zobaczyć czy warto kupić i była po polsku wszystkie info co wyskakiwało w grze np: jak użyć tej mocy itd było po polsku i postacie rozmawiały po polsku czy gdy ja kupie tez w sklepie to bedzie po polsku?

Edytowane przez Kosiarz199
Opublikowano

zależy od wersji. są tylko w jednym języku albo multi-launguage. jeżeli pierwsza wersja i kupisz w UK to tylko englisz. a jak druga to masz PL =)

A jak mam PS3 na język polski ustawiony to będzie gra w języku polskim jeżeli ją kupie?? bo własnie jak demo pobrałem i miałem język pl na PS3 to gra była po polsku

Opublikowano

A jak mam PS3 na język polski ustawiony to będzie gra w języku polskim jeżeli ją kupie?? bo własnie jak demo pobrałem i miałem język pl na PS3 to gra była po polsku

To nie zależy od języka jaki masz ustawiony w konsoli. Zależy czy wydawca wrzucił do gry paczkę języka Polskiego.

Lepiej idź do sklepu i tam kup. Jeśli na pudełku będzie informacja o języku (a na każdym jest) to będziesz wiedział.

Z tego co wiem, inFamous 2 jest w wersji Polskiej.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta