Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Jak opowiedzieć sytuacje, odwołanie,fb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, Wlasnie dostalem odpowiedz od odwolania bana wcisnelem kit ze nei odpowiedzialem do gm i chyba wzieli to :

Witaj xxx,

Zgodnie z punktem zawartym w ,,Zasadach Gry" :

§ 8 a.)

Do obowiązku gracza należy odpowiedź na wezwanie GM zarówno na szepcie, lub w przypadku jego zablokowania, na czacie lokalnym. W przypadku braku reakcji ze strony gracza, podczas gdy postać nadal będzie wykonywać jakąś czynność (np. łowienie ryb), GM może zadecydować o blokadzie konta za używanie programów symulujących aktywność w grze.

Zatem skoro grał Pan uczciwie to zapewne jest Pan w stanie opisać co się działo gdy podczas Pana łowów pojawił się przy Pana postaci GM. Proszę opisać daną sytuację.

Z poważaniem,

xxx

Poradzcie mi, co mam napisać w odwołaniu jaka sytuacja mogła zaistnieć, wiem ze nikt nie jest bogiem..

o co gm zazwyczaj pytają?

Proszę o odpowiedzi!

Pozdrawiam

ps; chyba zaczne nagrywać jak lowie ;D

Opublikowano

Jeżeli łowiłeś na FB i napisał do Ciebie gm i nie odpisałes nie odwołasz się od bana . Gm najprawdopodobniej nagrywał to więc twoje szanse są naprawdę niskie , lub nie masz ich .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

czasami GM pojawia się na marmurku: wilka, psa, itp - więc pewnie o to mu chodzi :P

Opublikowano (edytowane)

Zazwyczaj u mnie pojawia się w postaci takiego wielkiego orka, nie wiem co to jest. Coś z toporem duże prawdopodobnie tysięczny wojownik...

Edytowane przez LaConcha

Jeśli pomogłem daj + ziom.

Opublikowano

Mi się kiedyś pytał jaką miał zbroje przed chwilą założoną, ale nie miałem FB i odpowiedziałem :D

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Napisz ze lowiles sposobem opisywanym na internecie kamera przyciagnieta na full i wlasnie ci tego nie udowodnią wiec masz jakeis male szanse na unban

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano (edytowane)

tak wlasnie napisalem :P ze mialem kamere blisko postaci, gdyz woda sprawiala ze zacinał mi się metin :D Ciekawe czy mi sie uda :P

Drogi graczu owa kontrola została tak przeprowadzona że nawet jeśli miałby Pan kamerę maksymalnie zbliżoną do postaci to i tak zauważyłby Pan coś szczególnego zatem nie ma Pan pojęcia co się w ogóle działo podczas kontroli gdyż nie był Pan obecny przy komputerze podczas gdy Pańska postać łowiła ryby zatem odrzucam Pana odwołanie.

i co teraz? walczyc dalej?

Edytowane przez spik90
Opublikowano

Ja też właśnie walczę o 47 lev buff w v2 z 10k potów tylko że ja nie miałem fb chciałem sprawdzić reakcję GM jeżeli nic do niego nie odpisze.

Na jakim serwie grasz (ciekawość ;d) ja 13

Win 7 64bit Nvidia GTX 460 AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz 8Gb ram Kingston 1333 MHz

Opublikowano

Serdeczne dzięki za odpowiedzi, jeśli coś macie jeszcze to proszę pw. ;)

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...