Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zielone skrzynki - LF4 w każdej..

muszekphelka23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy to prawda że istnieje program dzięki któremu z każdej zielonej skrzynki wypada LF4 ? Jeśli tak to proszę o linka czy cuś :)

@Piotreks34

Słyszałem na TS'ie jak ktoś mówił, że jakiś gościu z MMO zebrał wszystkie LF4 dzięki załączonemu programowi. No i stąd pytanie :P

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego , i czegoś takiego nie będzie. To jest losowe , tak jak energia z kotła(Oczywiscie jest sposob na mniej wiecej same czesci, ale nie da sie tak ze np. caly czas x3 leci).

Nie da rady edytować kodu źródłowego , nawet jesli da to tylko wizualnie.

A tak btw , skad masz takie info ?

Opublikowano

taki program nie istnieje i istniał nie będzie ale jest jeden sposób na lf4 wystarczy zbierać skrzynki ciągle na tej samej mapie a częściej je będziesz trafiał..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Eh... Wy naprawdę wierzycie w coś takiego: "zbierajcie na jednej mapie - to pomaga!", "zbierajcie tylko na obcej firmie, na pewno traficie szybciej!"?

To wszystko to gówno prawda. Jeśli lf-4 jest generowane losowo, to tak samo na jednej mapie jak i na wszystkich innych...

Opublikowano

Hmm.. ja tez potwierdzam ze zbieranie na jednej mapie nie jest rowne czestszemu wpadaniu lf4.. ja zuzlem ok250 kluczykow do tej pory i 1 lf4 mi tylko wpadl i w szystko na mapie 2-4, poniewazta sobie upodobalem ze tak powiem:) z innego konta zbieralem na 2-3 i 2-2 i nic konkretnego nie wpadlo nawet design zaden, a na 2-4 mi venom i spectrum i na vege na powazke, wiec nawet nawet.. mozna przezyc.. choc tak naprawde totrafilem designy ktorych nie chcialem:P no ale sie ciesze bo venom mi sie wygladowo podoba. dodam ze zbieralem na dwie tury, mniej wiecej po polowie czyli ok 125 kluczykow na raz tluklem.. to tyle z mojej strony.. nara mordeczki i powodxenia w kluczykuwaniu i wygrywaniu..

P.S. szkoda ze nie ma programu czy jakiegos skryptu ktory by w jakis magiczny sposob odczytywal co moze byc wygenerowane z tych skrzynek, gdybym byl programista bym to rozkminial, moze cos madrego by sie z tego wyklulo:)

Opublikowano

Hmm.. ja tez potwierdzam ze zbieranie na jednej mapie nie jest rowne czestszemu wpadaniu lf4.. ja zuzlem ok250 kluczykow do tej pory i 1 lf4 mi tylko wpadl i w szystko na mapie 2-4, poniewazta sobie upodobalem ze tak powiem:) z innego konta zbieralem na 2-3 i 2-2 i nic konkretnego nie wpadlo nawet design zaden, a na 2-4 mi venom i spectrum i na vege na powazke, wiec nawet nawet.. mozna przezyc.. choc tak naprawde totrafilem designy ktorych nie chcialem:P no ale sie ciesze bo venom mi sie wygladowo podoba. dodam ze zbieralem na dwie tury, mniej wiecej po polowie czyli ok 125 kluczykow na raz tluklem.. to tyle z mojej strony.. nara mordeczki i powodxenia w kluczykuwaniu i wygrywaniu..

P.S. szkoda ze nie ma programu czy jakiegos skryptu ktory by w jakis magiczny sposob odczytywal co moze byc wygenerowane z tych skrzynek, gdybym byl programista bym to rozkminial, moze cos madrego by sie z tego wyklulo:)

Jak już to napewno nie program tylko sposób wymagający nie tylko jednego kliknięcia. Zawsze może się też profesionalistom z BP trafić wtopa i przez cały czas będą same lf4, designy leciały .. marzenia B)

Opublikowano

Eh... Wy naprawdę wierzycie w coś takiego: "zbierajcie na jednej mapie - to pomaga!", "zbierajcie tylko na obcej firmie, na pewno traficie szybciej!"?

To wszystko to gówno prawda. Jeśli lf-4 jest generowane losowo, to tak samo na jednej mapie jak i na wszystkich innych...

Prawda ja ostatnio na 100 kluczy trafiłem 7 LF4 i to na 3-6 - 3-8 wszystkie

bugpointblack.png

Opublikowano

Nie martwcie się.

Zaraz "koledzy" z kbots.pl napiszą magiczny skrypt - 100% szans na wylosowanie danego przedmiotu (do wyboru :D)

i będą go sprzedawać za ~200 zł pisząc wiele pozytywów na jego temat.

headerlogoc.png

Opublikowano

narazie nie ma takiego programu ale kto wie może coś takiego kiedyś będzie ale było by to według mnie bez sensu bo każdy przeciętny bociasz miał by ful lf4 więdz ...

Opublikowano

KONRAD i jak by to zrobiłi? Musieli by się włamać do serwerów Dark Orbit'a a to nie wiem czy najlepszy hacker na świecie umie więc raaczej jest ot niemożliwe:)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

KONRAD i jak by to zrobiłi? Musieli by się włamać do serwerów Dark Orbit'a a to nie wiem czy najlepszy hacker na świecie umie więc raaczej jest ot niemożliwe:)

napisz na facebuku//tweeterze (i innym badziewiu) do chłopaków z anymouse

poza tym Polscy hakerzy niesą najgorsi ale za coś takiego trzeba słono zapłacić ( minimum 5 osóB)

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że włamują się Crackerzy, a Hakerzy zajmują się odwrotnością tego... Nie, cracker nie robi cracków do gier i mi się nie popierdoliło :)

Najlepszych na świecie nie trzeba... Nie jeden Polak sam dałby radę (jeśli nie sam to tworząc sobie odpowiednio duży BotNet), tylko po co? Każdy kto by z tego korzystał to nie dostał by bana, tylko sprawę karną za włam... Potrzebne takie kombinowanie przy grach?

Opublikowano

Hack na jakikolwiek serw DO nie jest niewykonalny więc się damianww ogarnij bo to jest prostsze niż Ci się wydaję :rolleyes: problem stanowi tutaj jedynie to, że po każdej takiej akcji zostają ślady...więc? po pierwsze wyjebali by wstecz wszystkie wprowadzone zmiany, wykorzystaliby większość dostępnych im środków żeby dupnąć delikwenta i tak jak kolega wyżej napisał czekałaby na nas sprawa karna a wierz mi, że wyroki za przestępstwa popełnione w sieci nie są wcale takie małe a i prawnicy BP już by się postarali żebyś nie dostał przypadkiem w zawiasach tylko odtroliło co swoje :P

Opublikowano

przeczytajcie sobie nasze prawo karne

Polskie Prawo Karne

* Art. 267

o §1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

o §2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

o §3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w §1 lub 2 ujawnia innej osobie.

o §4. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

* Art. 268

o §1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

o §2. Jeżeli czyn określony w §1 dotyczy zapisu na komputerowym nośniku informacji, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

o §3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w 1 lub 2, wyrządza istotną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

o §4. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

* Art. 269

o §1. Kto, na komputerowym nośniku informacji, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis o szczególnym znaczeniu dla obronności kraju, bezpieczeństwa w komunikacji lub funkcjonowania administracji rządowej lub samorządowej albo zakłóca lub uniemożliwia automatyczne gromadzenie lub przekazywanie takich informacji, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

o §2. Tej samej karze podlega, kto dopuszcza się czynu określonego w §1, niszcząc albo wymieniając nośnik informacji lub niszcząc albo uszkadzając urządzenie służące automatycznemu przetwarzaniu, gromadzeniu lub przesyłaniu informacji.

* Art. 278

o §1. Kto zabiera w celu przywłaszczenia cudzą rzecz ruchomą, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

o §2. Tej samej karze podlega, kto bez zgody osoby uprawnionej uzyskuje cudzy program komputerowy w celu osiągnięcia korzyści majątkowej.

o §3. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

o §4. Jeżeli kradzież popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

o §5. Przepisy §1, 3 i 4 stosuje się odpowiednio do kradzieży energii lub karty uprawniającej do podjęcia pieniędzy z automatu bankowego.

* Art. 287

o §1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej lub wyrządzenia innej osobie szkody, bez upoważnienia, wpływa na automatyczne przetwarzanie, gromadzenie lub przesyłanie informacji lub zmienia, usuwa albo wprowadza nowy zapis na komputerowym nośniku informacji, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

o §2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

o §3. Jeżeli oszustwo popełniono na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

pamiętajcie hakować nie znaczy tylko niszczyć można też / audytować /wspierać/poznawać/zabezpieczać/pomagać/etc każdy z was powinien sobie zadać pytanie po co mi haking ? i będzie wiedział którą stronę mocy rozwijać ;]

@edit

znalazłem info że LF4 beda kosztować 15k uri

moc do 200 i w klikensie img

LF4(3).PNG

Opublikowano
znalazłem info że LF4 beda kosztować 15k uri

moc do 200 i w klikensie img

LF4(3).PNG

Podaj mi źródło infa. Kurwa niech będzie 30k uri za jedną bez handlu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...