Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Posypał się banik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj miałem sobie botka na fishbocie, nie było logowania przy używaniu easymetin2 na moją postać na której gram, nie mam tego samego maila razem a tu zaskoczenie dzisiaj banik na zawsze na mojej dość rozwiniętej postaci na s25 i sklepie gdzie była spora sumka a do tego innym koncie do metków na m2 itd. wszystkie konta ban na zawsze za manipulacje klientem i powiązanie z tym kontem fishbotkiem....

Niestety musieliśmy zablokować konto ******* z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Manipulacja klientem gry. Stala blokada konta. Konto powiazane z ******** (s25).

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

dokładnie tak :)

Opublikowano

Jak widać gmowie się wzięli trochę za tego metka szkoda tylko że tak późno jak widzisz teraz się nie opłaca ryzykować .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

no tak szkoda że nie wcześniej kiedy było botów tyle że każdy w końcu też po to sięgał.... dziwi mnie tylko te powiązanie bo dostałem na parę kont bana ale nie na wszystkie jakie posiadałem, dostałem bana np na konta o których już dawno zapomniałem a na jakieś świeższe nie...

Opublikowano

Ja bym się próbował od bana odwołać.

Ale w twoim przypadku będzie trudno i to bardzo trudno jak GM ma filmik jak łowisz czy coś w tym rodzaju.

Próbuj bo nic nie robiąc nic nie osiągniesz.

Powodzenia. :)

P.S. Znam kilku takich kolesi co im się udało odwołać. :rolleyes: