Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100% Survival ! Najnowsza Wersja Gry! [DEDYK]

lukasz_16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

b9b88d42849e99e94782ff68ea9dc65b.png

Zapraszamy na serwer Minecraft w wersji 1.8.1. Serwer jest prawie w 100% Survival. Jedynie dla gracza został oddany plugin /lwc oraz komendy /spawn, /sethome, /home!

Nikt nie dostanie cuboida.

DEDYK!

178.63.38.196

9f8be098c593c3e5e0703966f42b11d6.png

IP: 178.63.38.196

TYP: SURVIVAL

SLOTY: 15

PREMIUM: NIEWYMAGANE

UPTIME: 99%, 24/7, DEDYK

POTWORY: WŁĄCZONE

ZWIERZĘTA: WŁĄCZONE

WHITELIST: WYŁĄCZONA

INNE INFORMACJE:

- aby zagrać na serwerze potrzebujesz aktualnej wersji gry (1.8.1)

656c7952833e0c1d97da9a0e9dde1869.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
Opublikowano

Survival w 30%. (lwc, gratuluje)

Czyli praktycznie nie można pograć z kumplami, zero zabawy z gry - budujecie dom i co dalej? Koniec? Nie można nikogo napadać, bez sensu. To nie survival.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

To ma byc surv? dales lwc zabezpieczenie na skrzynie jeszcze moze ku*wa daj cuboidy tak spie*dolic surva to trzeba naprawde miec talent. Ty wiesz co to jest survival wogole? 0 modow admin sie nie wpie*dala w sprawy graczy mozna okradac skrzynie zabijac graczy niszczyc im domy jedyne mody jakie maja byc to anty-Xray tak spie*dolic surva to ty koles potrafisz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Usuńcie lwc, tylko.

Resztę zostawcie bo jest super, chciał bym na nim pograć z kumplami ale przez ten głupi pluing nie mogę...

Bardzo dużo graczy się ucieszy, naprawdę, zastanówcie się. Serwer fajny, wywalcie lwc!!

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Ok, wywalcie lwc, to zaraz wbiję i Was okradnę.

Świetny pomysł.

Jak dostanę bana (bo mam premium) to wpadną moi koledzy.

Btw

Jak mi się znudzi to wbiję i wykorzystam brak cuboidów w nocy to wtedy poczujecie SMAK SURVIVALU buahahaha, żałosne jest to co piszecie. Nie wyobrażam sobie PUBLICZNEGO serwera bez lwc ani cuboidów, chyba, że gracie 1 dzień, to zrozumiem...

Opublikowano

@UP: To jest survival, tak? Jeśli tak zobacz w wiki minecrafta co to oznacza. o_O

Więcej pod PM.

Opublikowano

No właśnie. Chcecie sobie domki budować, to idźcie sobie na RP czy FB, tam są cuboidy, lwc, no-pvp, brak zapalniczki i wiele innych 'survivalowych własności'.

Edit: Dodana white-lista (?)... Prosze o ewentualne dodanie eSoseN.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Skoro takie preferujesz, to takich szukaj, bo jest ich dostatek - wystarczy przesiać dział publikacji.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...