Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] PickaClient

Bebson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specjalnie dla Was znalazłem prawdopodobnie jednego z najlepszych "hacków" do Minecrafta. Ma on nawet menu co jest miłym wyjątkiem, gdyz zazwyczaj mamy do dyspozycji tylko swoją własną pamięć do zapamiętywania klawiszy (który za co odpowiada)

Download

To jest ukryta treść, proszę

Scan

2r4nadd.png

screen ze względu na to że virustotal coś mi nie łaczy za dobrze

Screen :

2iru7ac.png

Nie testowałem jeszcze na 1.8 ze względu na to że gram na 1.7.3 bo mam swój serwer a z bukkitem jeszcze czekam na aktualizację pluginów, ale nawet jesli nie działa na 1.8 to można sobie pohackować na jakimś serwie póki nie przejdzie na 1.8 ^^

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Stare, a poza tym nie wolno daać pliku minecraft.jar (wiem bo tez miałem już ten temat ostatnio i moderator usunął) nawet jesli jest to tylko jego zawartość. nawet sie nie wysiliłeś żeby pokazsowąc niepotrzebne pliki...

"ale nawet jesli nie działa na 1.8 to można sobie pohackować na jakimś serwie póki nie przejdzie na 1.8 ^^" - dopuki perma nie dostana...

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...