Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po dzisiejszym update zorientowałem się, że mam postać Kayle za darmo, nigdy tej postaci nie kupowałem. Czy też ją dostaliście? A może to za pozycję w rozgrywkach rankingowych?

Opublikowano (edytowane)

yy tez ją mam ... a nigdy jej nie kupowalem

@ update

I dostałem też do niej skina !

Edytowane przez BaSicPl

fiR919k.png

Opublikowano

a przez patch jest cos mozliwego ze lol sie nie odpala lub cos ?

Uwielbiammm grać w League of Legends :D

Postacie jakimi gram - Cho,Gath Miss Fortune Teemo Tryndamer Talon Twich Twisted Feet

Opublikowano

Kayle ze skinem jest w nagrodę..

Nagrodę dostaje każdy kto grał w 1sezonie.

Teraz zaczął się drugi sezon.

Ktoś tam powiedział, że kayle jest do dupy. Autor tamtego posta jest do dupy, jest to pro postać. Support z dmg. Jak na razie mam nią wygrane 3 mecze na rank. i 0 losów, więc..

Opublikowano

Kayle wcale nie jest złą postacią. Żadna postać nie jest zła. Każda jest kontrą na inną i o tym jak nam idzie gra decydują nasze umiejętności.

Chyba lepiej mieć coś niż nic? Narzekacie to popatrzcie na inne firmy zajmujące się "dystrybucją" gier sieciowych.

Gdzie dają cokolwiek za darmo? Hę? Prawda jest taka, że RIOT jest jedną z nielicznych firm mających naprawdę poszanowanie dla gracza.

Nie patrzy na wszystko jak inni jedynie przez pryzmat własnych zysków chociaż i to wiadomo jest ważne.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

razor130 : oni mają tyle kasy że im wystarczy ;D btw. co do tematu nie wiem bo ja miałem wcześniej Kayle'a ;(

oficjalnelogo.png

Opublikowano

KURWA KAYLE JEST DO DUPY I CHUJ!

Support który nie ma CC jest do dupy! w dodatku heal mierny. Panowie którzy się nie znają proszę niech nie udzielają tak kretyńskich postów.

Opublikowano

KURWA KAYLE JEST DO DUPY I CHUJ!

Support który nie ma CC jest do dupy! w dodatku heal mierny. Panowie którzy się nie znają proszę niech nie udzielają tak kretyńskich postów.

Kurwa znam kolesia ktory ogarnia Kayle ze nawet Vayine cisnie.

Ma dobry skil umozliwiajacy mu atakowanie z daleka + slow.

Jest wgl dosyc podobny do teemo ale ma + i minusy

Nie otruwa,ma gorsze ulti i nie oslepia.

Ale ma healt i slowa.

Ataki z daleka mozna walic caly czas jak ma sie tego skila na 5

sstwc.jpg

Opublikowano

Kayle jest słaby na początek . Powiem , że ulti nie domaga , ale nie jest złe .

Te leczenie daje jeszcze speeda , więc można to uznać za escape system .

Kayle z dobrym buildem jest nie do zniszczenia .

Opublikowano

Netrodal jak zwykle ineligencja świeci :D. Kayle kładzie vayne... To już lepszy pomysł powiedzieć carrowałem gre Taricem pod jungle (da się)

Opublikowano

Opal najwyraźniej nie widziałeś jeszcze dobrego Kayle'a ... to dobra postać nie raz grając ranked Kayle potrafił ostro namieszać , jeśli ktoś potrafi nią grać ma do niej runki etc to postać jest niezła.

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Jeżeli chcecie tutaj robić spam, to załóżcie sobie temat np.: "Kayle wady i zalety", a nie robicie syf, zapominając jakie pytanie zadałem.

Proponuję już zamknąć ten temat.

Opublikowano

Dostaliście kayle ze skinem Judgment za "przegrane" (czyli graliście a nie przegrywaliście, chociaż tak też można) 10 gier rankingowych.

Ten co tam się udzielił z 17 lvlem, gratuluję rozumu.

Opal, kayle jest średnia, zachwytu nie ma, dopiero w late game dzięki swojemu ulti potrafi 1 vs 1 kogoś ubić, a tak to nie ma mowy:)

aria-kinji-hidan-no-aria-23187036-1280-720_opt.jpg

Świat bywa okrutny.

Możemy tylko starać się na nim przeżyć.

Opublikowano

OMG. Jak coś czytacie to czytajcie do końca.. Nie za 10 gier RANKINGOWYCH tylko po prostu 10 GIER.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Dobra bo robi się spam. Myślę, że autor już wie za co dostał kayle + skin. Zamykam

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...