Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam tak więc wyjasnie sprawe tylko raz temat odrazu może być zamkniety chce zeby widzial to ShadowMoon i tyle:)

Wypowiem sie do cytatow

"BloodyDreamZ zostal ze tak powiem "WYPIERDOLONY"" - Jest to cytat z moonroad.xaa

"ShadowMoon

15:07:48

^.^

15:07:53

logo zrobilem

15:08:59

jak to wyglada?: )

15:09:05

infobox bd inny narazie taki jest

"JA"

15:09:13

tak sobie

Po tych słowach shadow moon wielce zezłoszczony że niedocenia się jego pracy 5 minutowej zaczał mnie wyzywac:)

Np "zrob lepsze ;]" "ty masz kurwa zawsze problem wszystkim sie podoba itp a ty "TAKIE SOBIE" ^" "bo jestes moze ciemny ^. a co ci sie nie podoba"? ^"

Napisałem mu ja pierwszy ze nie bede z nim robil strone moge zrobic sam nie tak jak on wzial strone ogolno dostepna w interneci "Esro" czy tam "C2C" i mysli ze jest fajny..

"Ojc wiem ze to czytasz i duzo osob juz mi pisze ze nic nie potrafiles" "Wszystko bral z xcoding.net " Wytłumacz mi shadoow jak mogłem brać wszystko z xcoding jezeli gdy powstał diamond xcoding xsense zakmnał? Naprawiałem bugi których nie było na xcoding więc mi nie mów że nie ..

"To jest 14 letni gowniarz nic wiecej" Sam masz 16 lat hahahah...

"lumok ktory umie krytykowac innych ałłłłę Probuje wszystko sam wyjasnic ale jeżeli zaczynasz krytykowac wyzywac bo masz dobry dzien to nie jest fajnie:)

"na jego miejsce mamy ogarnietego kodera , pewnie wam dobrze znanego z innych gier ! Nazywa sie Sebastian , chlopak chetny do roboty iwgle mozna powiedziec moj ziomek " Hahah jezeli to Rox to bardzo smiesznie Przepraszam czy aj mowilem ze go niechce? Ja nic nie mowilem raz nawet powiedzialem zeby on naprawil bug z pt ja naprawie inne napisales ok po miesiacu zadnej odp haha

"wrocil sobie do "SHIT"road'u swojego."

I tak zrobie wróce sobię do swojego SHITROADU:)

Pozdrawiam

PS. Oczekuje na wysmianie mnie przez "DWI" "Shadowa(musi odpowiedziec) ,

Edytowane przez rofdzio___

TIOiE.jpg

Opublikowano

Cpt. DWI znów ratuje świat!

Na życzenie:

O ja pierdole,ale retard.

Taki dobry koder a nie potrafił pt naprawić? Trololo,daleko nie zajdą,ale to oczywiste.

30966668.png

Opublikowano (edytowane)

Totalny SPAM, nikogo to nie interesuje, nawet serwera nie było. Takie sprawy załatwiajcie sobie na komunikatorach, forach - tego serwera lub Priv.

@Down

To jakiś Pokemon. :D

Edytowane przez Delma.
Opublikowano (edytowane)

AceBoy prosze zamknij temat i ze tak powiem tego downa "WYPIERDOL WPIZDU" jeśli możesz .

Ps.Nikogo to nie obchodzi dzieciaku , ogarnij emocje jak siary bym chciał ci więcej narobić wrzucił bym wszystkie rozmowy itp i nękał cię jak psa zafajdańcu mały ^.^

BTW ... DWIorveth nie jest jakimś dzieckiem w przeciwieństwie do ciebie.Mówisz że miałeś z nim spiny itp

Ja się mu niedziwie sam cie chciałem wyzywać jak szmatę ale byłem opanowany. DWIorveth + BloodyDreamZ - ...

Edytowane przez ShadowMoon
32420042.png

Opublikowano

AceBoy prosze zamknij temat i ze tak powiem tego downa "WYPIERDOL WPIZDU" jeśli możesz .

Ps.Nikogo to nie obchodzi dzieciaku , ogarnij emocje jak siary bym chciał ci więcej narobić wrzucił bym wszystkie rozmowy itp i nękał cię jak psa zafajdańcu mały ^.^

Ktoś tu ma obsesję drugiego poziomu!

"Ogarnij". Teksty metinczyków,csowców lub co gorsza - tibijczyków.

30966668.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...