Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwer Minecraft 1.8.1

Piter8887

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Miałem serwer na 1.7.3 zapraszałem kolegów itp... przy 5 osobach był spoko gra sie nie zacinała, i kompletnie nic. Fajnie sie grało. Jak zrobiłem update do Minecraft 1.8.1 Beta zrobiłem serwer i jak ktoś weszedł na serwa, widziałem go że stał, a kolega mówi że biega se, ja tez powiedzialem ze biegam a on widzi mnie że stoje. I po chwili go wywala, a mnie nie. Oco chodzi ?

Plusiki za dobre odp.

Mamy dowód że KamerMod Ma Trojana! : http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/d244e8ddb793eb3e3cefb0647ed9a1285c9d594a/97bef1bd640913f7a724223286ef5c2be0cb9de6

Zbieram tylko +

Nie mile widziany jest -

Informacja na przyszłość: Myślisz że TradeHack nie istnieje ? Mylisz sie. A z kąd niby na allegro sprzedają tyle "kkk" Yangów ? - Trade Hack istnieje tylko nikt ci go nie udostępni!!! -

Opublikowano

No ale na 1.7.3 wszystko było ok No niewiem pomóźcie!

Mamy dowód że KamerMod Ma Trojana! : http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/d244e8ddb793eb3e3cefb0647ed9a1285c9d594a/97bef1bd640913f7a724223286ef5c2be0cb9de6

Zbieram tylko +

Nie mile widziany jest -

Informacja na przyszłość: Myślisz że TradeHack nie istnieje ? Mylisz sie. A z kąd niby na allegro sprzedają tyle "kkk" Yangów ? - Trade Hack istnieje tylko nikt ci go nie udostępni!!! -

Opublikowano

Tak jak kolega 2 posty wyżej, sprzęt za słaby.

Z każdym kolejnym update wymagania Minecrafta wzrastają, niestety.

A 1.8 to największy update jaki kiedykolwiek wyszedł i razem z nim oczywiście Minecraft traci na wydajności.

Masz 2 opcje:

1. Dać se spokój

2. Kupić nowy sprzęt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...