Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Gift-Code, na rozpoczęcie kanału.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, chcesz wygrać Gift-Coda do minecrafta? Nic trudnego! Razem z cRiE zakupiliśmy gift-coda, który będzie na konkurs który rozpoczyna kanał.

Co musisz spełniać, aby wygrać?

1. Posiadać aktywne konto na YouTubie.

2. Subskrybować nas.

3. Wpisać się na stronie www.przemek.tk/konkurs.php

Po wykonaniu tych czynności wystarczy cierpliwie czekać, po wpisaniu przez mnie pewnej komendy na stronie, system wylosuje konto na youtube które otrzyma Gift-Code.

Link do naszego konta : youtube.com/ErroRcRiE

Edytowane przez Jongju22 - Admi

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano (edytowane)

No , zobaczymy. Dałem suba , lecz niektórzy zauważyłem jadą na proxy i kilka tych samych dali.

ps. jak masz podaj twoje gg

Edytowane przez xx1Cola
80607038.png
Opublikowano

Nie ściema, Gift-Code kupiony na potrzeby rozwinięcia kanału.

Tak - chodzi o subskrycje. Nie nie partner, chcemy mieć więcej widzów, więc więcej osób będzie także oglądało nasz serial, bo tak to po co kręcić bez widzów?

GG : 6132627, niedługo zrobię stronę, gdzie będzie możliwość kontaktu z administratorem. (Czyt mną i cRiE).

Niestety będą usuwane konflikty, wybierz jedną nazwę, albo dobra daruje Ci, ale jesteś ostanii, potem zrobię bany ip, aby tacy nie mogli już dodawać kont, będzie ban IP = konto.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Hmy ciekawe czy to na serio ja wziołem udział ciekawe czy na serio a tak wogóle kiedy będzie koniec konkursu?

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...