Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Co oznacza, jeśli przy statusie konta na gamefirst.com pisze mi "pending"?

xxoloxx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na początku mialem "blocked" za używanie DinarBot'a. Minęły jakieś 3 tygodnie, zalogowałem się na tamto i mam "pending".

Po jakim czasie będzie wiadomo co się stało z moim kontem? Będzie odblokowane czy zbanowane na zawsze?

Oczywiście, że próbowałem na nim grać. Pisze "Your account has blocked". (twoje konto jest zablokowane.)

Chodzi o to, że miałem to konto zbanowane, pisało blocked. A jak wszedłem teraz pisze "pending". Nie mówię tu o żadnej zmianie hasła, chodzi o to, że się pytam czy mozliwe jest to, że mi to konto odbanują.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nie śmiejcie się, ale co oznacza wysłać ticketa? I jak się go wysyła? ( Podejrzewam, że to jakis list do Administracji, ale nie jestem pewien :D )

Na poczcie nic nie mam. Już sprawdzałem.

Edytowane przez xxoloxx3
Opublikowano

a próbowałeś wejść do wr normalnie i grać na tym koncie?? Jeśli nie to gratuluję tematu.. I jakiś screen by się przydał

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam to status Pending oznacza, że musisz aktywować konto albo, że musisz zmienić hasło, bo trzeba co jakiś czas chyba 90 dni.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

@UP

No to jak widać grasz chyba w jakiegoś innego WR niż my wszyscy hasło trzeba zmieniać co 180dni o ile się nie mylę, ale jeśli nie wchodzimy na stronę G1 albo WR to hasło będziemy mieli takie same cały czas bo jeżeli cały czas tylko gramy to nigdy nic o zmianie hasła nam nie wyskoczy ;) UP zaloguj się na G1 i wtedy na 1000% wyskoczy ci zmiana hasła jeśli nie robiłeś tego od 4 lat :P

@top Niby anglika znam dosyć dobrze ale te pending hmm wkleiłem do translatora i jeden przetłumaczył

- czasu

a drugi

- nierozstrzygnięty

Także nie mam pojęcia co to może oznaczać tak jak 1 post spróbuj się zalogować w grze ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

pending- czyli - do czasu -.-

z tego wynika że twoje konto będzie odbanowane. Pytanie teraz czy wystarczy zaczekać czy sam musisz coś aktywować. Sprawdź emaila, jak nic nie będzie poczekaj i wyślij ticketa z zapytaniem

32354141673387527780.png

Opublikowano (edytowane)

SS inaczej nic nie wykombinujemy . A co do odbanowania konta to za dinarbota przypadkiem nie dostaję się stałego bana ?

I ja dostałem bana za bronie na 10 lat, ale to tylko przypuszczenie bo mógł mi ktoś konto sprawdzić bo używam 5 slota bez premki . I żeby nie tworzyć nowego tematu na ile dostane bana za te bronie ???

@Adrenalina

Już to widziałem

Edytowane przez kondziu7
3007.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...