Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sie stalo?

wala9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie wczoraj wieczorem gralem i wszystko bylo ok dzis wlaczam wr a tu niema zadniej z kupionych broni i px a na dodatek niemam tez 5 slotu a mam premke silvera co sie stalo mogl ktos mi to wykasowac?

napewno nikt nie znal moich passow do gry! pomozcie!!!!

Opublikowano

Przed chwilą wbiłem na warrocka i mam to samo.. lol?

@edit

moze to jakis bug, tylko ze pisalem z polakami przed chwila na wr i nikt niewie o co chodzi i nikomu nic nie brakuje

Opublikowano

To na 100% przez skrypty

@ edit jak sie nie znasz to nie pisz po 1 nie uzywalem tego gowna a po 2 niema takiej kary na g1 jak usuwanie broni moga zrobil dllvl lub zbanowac.

Opublikowano

Ja straciłem wszystkie bronie, skrypt raz miałem pograłem 1 dzień XM8-Aligatorem i dupa zbita... KURWAMAX!

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kurwa do chuja nie miałem skryptów a usuneli mi all bronie frajerzy piszę ticketa myślałem że to keylogerr ale skoro inni tak mają to dobra piszę ticketa

Opublikowano (edytowane)

Ja pier*ole widze że Warrock naprawde traci klijętów. to są ku*wa barany najpierw podrożały kredyty G1 a potem kur*a banują konta za najmeniejszy przekręt... mój 45 lvl kurwa a wystawilem konto na allegro tydzień temu xD!!!! :( a dziś ban xDD

http://allegro.pl/konto-warrock-45-lvl-i1814701479.html

Edytowane przez aaaaaaaaaa100

b9b2c23333504257ba9ad2c7e7559f6d.0.gif

COŚ CI SIE NIE PODOBA?! CTRL + W !

Opublikowano

ravens a jak wtlumaczysz to ze na moim glownym acc nie uzywalem zadnych wspomagaczy przez caly czas gralem czysto. jedynie na noobskim koncie 3 lvl uzywalem wczesniej skryptow. a dostalem bana na 2 acc...

Opublikowano

mi poszedl 41 lvl i 21lvl i Dupa nic nie gralem na skrypatach ani na hackach a i tak zbanowali mnie!! zostalo usunietych 23+ k kont

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano (edytowane)

dobra trudno papa accounty ;D

ide robic konto i zaczynam gre od nowa;]

@edit ale powiem szczerze ze to najglupsza decyzja k2

Edytowane przez BigSevennnnn
Opublikowano (edytowane)

ja mam tak i nie moge napisac ticketa bo sie w tym nie lapie!!!:

To jest ukryta treść, proszę

HELP KURDE BO SZKODA MI LVL !!!

I bardzo prosze o pomoc!!!

Edytowane przez niewiadomo

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...