Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban za skrypty

bastus155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK, Masz jescze jakieś promocody/premki? Mnie kiedyś tak zbanowali za hacki, i oddałem kuzynowi premke ;D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano (edytowane)

mam chyba ze 3 promokody xm8 i coś tam jeszcze.

Szkoda tego mojego 34lvl i tych 1300 godzin ( jak nie więcej) spędzonych na wr , ale to bylo jedyne wyjście aby uwolnić się od tej gry

Edytowane przez bastus155
Opublikowano

tez dostałem bana, miałem 1 konto bez skryptów i 6 kont zapasowych jak by mi jedno zbanowali, dostałem banana wszystkie xD

bana na 100% dostałem za zrobienie klanu, dopatrzyli się xD

Opublikowano

da ktoś wzór na Ticka ?? Bo mi kurwa usuneli wszystko Famasa,M134 Gold px-y,aw itp kurwa a mój kumpel dostal bana na 66 lvlu z retailem kurwa to jest nie pojęte

ironweek.png

Opublikowano

No mi usunęli wszystko co miałem a miałem tego sporo nie używałem nic żadnych skryptów nic jedyne co mi zostało to gold na 53 dni i się teraz zmarnuję bo mam tego WarRocka głęboko gdzieś admini usuwają bronie porządnym graczom owszem napisałem ticketa w tej sprawię ale znając życie nic z tego BEZNADZIEJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano (edytowane)

Mi to samo na główny acc bana dostałem ;/

@bastus155

Jak masz jeszcze jakiegos promo na kamikazi albo cos tam innego to wez podeslij na privv :PP jak bys cos tam znalazl :PP

Edytowane przez Seso
Opublikowano

Odpowiedz na: Dlaczego dostałem BANA na Główne acc i na to gdzie miałem skrypty....

odp: Bo graliście na obydwu kontach na tym samym IP. I jak jedno konto wykryli że miało skrypty na IP np. 123.534.23.34 to drugie chociaż ich nie miało też dostanie bana bo było używane przez tego samego człowieka więc istniej możliwość że ma hacki i przeszkadza innym graczom.....

Także proszę się już nie żalić że dostaliście bana ponieważ żaden TICKET tego NIE ZMIENI !!!! Te bany są nie odwołalne !!!!

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...