Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ban za Pliki bedace w folderze z gra RoM?

patryk34x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kumpel podobno dostal bana za jakies wirusy/hacki/pliki w folderze ( <sprawdzil to na stronie combata za co dostal tego bana ) z gra Runes of Magic. Wiec pytanie jest takie czy bezpiecznie mozna sciagnac RoM'a bez obawy o bana na combacie? Czy ktos z was szlyszal lub mial jakies przepadek bana na ca za Runesa?

Z gory dzikei za odpowiedz :D

Opublikowano

Może miał jakiegoś hacka czy coś. Osobiście mój kolega dostał bana za War Rocka i do tej pory nie odzyskał konta.

Opublikowano

to co nexon robi jest śmieszne skończyłem w to grac po tym jak zainstalowałem gta i craka wrzuciłem po 3 dniach ban niby za hacki podziękował panu nexonowi na zawsze heh (popadł w paranoje a i tak nie umie zabezpieczać swoich gier) wiec uwazaj bo dojdzie do tego ze za gg będzie ban

Opublikowano (edytowane)

Chodzi o hacki do innych gier,gry można mieć jakie chcesz nie mogą ci zabronić ale nie możesz mieć hacków do innych gier np masz warrocka i masz bota na afk ban masz hacka na latanie ban oni banują nawet jak masz hacki do innych gier

Kolega miał bana za hacki do warrocka ja dostałem za bota do warrocka

up tak będzie oni polaków banują o byle gówna a ruscy robią największe gówna bugi hacki tak samo Niemcy i Francuzi a nam, się obrywa miałem kiedyś tak że grałem czysto to mnie z Romów wywalali pisali tylko Poland hacks

Edytowane przez PROSHOTER1994
634534203295449218.png
Opublikowano

Lepiej nie ściągaj żadnych hackow nawet do innych Gier. Nexon jest tak jebnięty ze nawet za bota do Tibi możesz bana zaliczyć.

blaaas.png
Opublikowano

wg. nexona cheat to cheat, cheatujesz w jednej grze, to pewnie w CA też pewnie będziesz chciał używać "dopalaczy"