Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jax to Hybryda ,sam gram nim bardzo często i robię BŁĄD że robię go pod AP. Niby mam te runy itp .. Polecałbym ci taki build :

Cloth Armor + pare potków >>Tabi Ninja >>>> Zeal >>> Phantom Dancer >>>B.F Sword >> Bloodhister >> B.F Sword >>Bloodhister >>> I tu możesz 3 Blooda kupić bądź Warmogs Armor.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Tak Jax to hybryda, ale Twoje itemy nie są dobre ..

Nim leci się mniej więcej tak: Ninja tabi > guisoo > hextech > atma to takie core. Potem możesz kupić sobie banshee czy rylaisa

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Wiem, że Jax to hybryda, tylko się pytam czy opłaca się składać survi... Z survi: 3,5k hp Bez survi: 4k hp i więcej dmg...

@2up Twój build jest czysto pod AD, a nie hybryde... I porada, posty można nabijać w pogawędkach (nie koniecznie do Ciebie, ale do trolli, które to czytają)

Opublikowano

Jax nie jest skomplikowany . Ninja Tabi > Guinsoo > Hextex > I do końca hextex

Najlepsze wyjście . Hextex daje jaxowi to co najważniejsze .

Opublikowano

Rylais to słabe survi bo daje troche HP, jak chcesz survi to zrób coś innego

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Mam wam poprzesyłać Penta kille z yt własnie z tym buildem ? Wystarczy jedno słowo i to zrobie.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Jax to Hybryda ,sam gram nim bardzo często i robię BŁĄD że robię go pod AP. Niby mam te runy itp .. Polecałbym ci taki build :

Cloth Armor + pare potków >>Tabi Ninja >>>> Zeal >>> Phantom Dancer >>>B.F Sword >> Bloodhister >> B.F Sword >>Bloodhister >>> I tu możesz 3 Blooda kupić bądź Warmogs Armor.

Mam wam poprzesyłać Penta kille z yt własnie z tym buildem ? Wystarczy jedno słowo i to zrobie.

I robisz błąd robiąc taki build na niego... A sam piszesz iż jest to postać hybrydowa. Takie itemy możesz stosować na trynde lub inne czysto aa dpsy. Możesz sobie robić penty, to nie zmienia faktu ze są to niewłaściwe itemy na niewłaściwej postaci.

Opublikowano (edytowane)

Zlagowane forum, po takim czasie przekonałem się ze post już wcześniej się zapisał, przepraszam za double.

Edytowane przez BARI
Opublikowano

A ja wyciągnąłem quadre soraką pod AD... Jak była w ostatniej rotacji... I co z tego? Build beznadziejny, dochodzę z doświadczenia, że jednak survi tylko kiedy ostro nas jadą