Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła Hackerów

YellowViper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Kupił już ktoś z Was szkolenie ze szkolahakerow.pl?

Zastanawiam się nad kupnem szkolenia podstawowego - 137 zł(jak chyba każdy inny)

Więc czy polecacie?

Pzdr

YV

@BTW:

Żeby nie było, że to nielegalne, czy coś, to jest to legalne - oczywiście w celach edukacyjnych.

Opublikowano

To masz złe info.

4. Jakie są wymagania sprzętowe, aby uruchomić szkolenie? Materiały multimedialne mogą zostać uruchomione na każdym komputerze PC oraz MAC, bez względu na zainstalowany system operacyjny. Szkoleniowy System Operacyjny v2.0 bez trudu uruchomi się na komputerze wyposażonym w min. CPU 500 MHz, 512MB pamięci RAM oraz napęd CD lub DVD.
Opublikowano

Przecież to jest jakby oddzielny system. Nie ma wymagań, że musi być Windows lub Linux itd. Niestety nie polecam. Nie jestem ekspertem i nawet najprostszego ataku bym chyba nie zrobił xD ale kiedyś też chciałem to mieć. Moim zdaniem nie warte ceny, mało się z tego nauczysz ale lepszego podręcznika do nauki z tutami video i programami chyba nie znajdziesz zebranego w kupę w sieci ;P.

obraz24.png

Opublikowano

Normalnie, wkładasz płytę do napędu CD/DVD odpalasz od nowa kompa i jak się komputer będzie uruchamiać to zamiast systemu operacyjnego wczyta Ci się ta "Szkoła Hakerów".

@Edit Live CD się to nazywa czy jakoś tak ;).

@Edit2 Zaraz idę spać.

obraz24.png

Opublikowano

ja mam ten podrecznik z torrentow i powiem jedno:

jezeli dopiero zaczynasz z takimi rzeczami to tylko stracisz 120 zl !

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Tak sie składa , ze posiadam wszystkie materialy z tej strony :rolleyes: Szczerze to wiecej sie nauczylem na nielegalnych forach w sieci TOR :D.

Ksiazki w wiekszosci opieraja sie na linuksie :D .

Ta strona jest przereklamowana pff.

@ YellowViper

Epic fail. Kolega ma racje i miał na myśli, ze ksiazki bazuja na nauce z wykorzystaniem systemu linuks ;]. Mozesz to na windows odpalic, ale materialy bazuja na nauce w linuksie.

jqeuR.png

Opublikowano

Tak sie składa , ze posiadam wszystkie materialy z tej strony :rolleyes: Szczerze to wiecej sie nauczylem na nielegalnych forach w sieci TOR :D.

Ksiazki w wiekszosci opieraja sie na linuksie :D .

Ta strona jest przereklamowana pff.

@ YellowViper

Epic fail. Kolega ma racje i miał na myśli, ze ksiazki bazuja na nauce z wykorzystaniem systemu linuks ;]. Mozesz to na windows odpalic, ale materialy bazuja na nauce w linuksie.

No o to mi chodziło... I rzeczywiście podręcznik chujowy, na każdej darmowej stronie nauczysz się więcej, niż z tego poradnika, a jak ktoś nie miał styczności z tym, to szczerze mówiąc, przejebane.

Opublikowano

Ahh Yellowviper pragnie zostac najlepszym hakerem swiata ! Przy uzyciu tej swietej ksiegi pt: " SZKOŁA HAKERUFF" ;o

Nie nabijaj się z niego, bo jeszcze MPC zamknie i włamie się nam na kompa. :<

@topic

Chyba już wyjaśnione? Twoje marzenia legły w gruzach, nie uda Ci się "podglądać" rozmów koleżanek z klasy. Zacznij sobie od postaw, a potem ucz się od doświadczonych osób. Czeszcz.

Opublikowano

Do ciężkiej kury xD Skąd wiecie, że nie umiem podstaw?

Akurat umiem. Dużą część życia spędziłem przed kompem i coś umiem.

Dzięki Wam za odp, chyba kupię sobie "pierwszą" część szkolenia. W końcu 137 zł to nie jest majątek, a zawsze jakaś wiedza wpadnie do główki :)

Szczerze to wiecej sie nauczylem na nielegalnych forach w sieci TOR :D.

Na przykład?

Opublikowano

Ja ic powiem tak najlepiej samemu się szkolić, próbować od hakowania serwerów i stron mało zabezpieczonych a potem już w wyższe sfery iść.

no a jak zaczac od hakowania serwerów i stron mało zabezpieczonych? :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

wczorej sam na to patrzyłem i sądze ze za 140 zł to się nie opłaca a takie rzeczy można w necie znaleść tylko trzeba uważaćna wirusy itp ;d

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...